Nog beschikbaar
Beschikbaar online
Beschikbaar in winkel
Beschikbaar in winkel
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending
  • De #1 in Snowboards 
  • Al jouw favoriete merken onder 1 dak
  • Voor 16:00 uur besteld = zelfde dag nog verzonden 
  • Gratis verzending boven de 49,95

Alles over de Jones Women's Flagship

De Jones Women's Flagship combineert het Directional Rocker profiel, 3D Contour Base 3.0 en Traction Tech 3.0 voor een veelzijdige en krachtige snowboardervaring voor vrouwen.

Forever Flex is een nieuw productieproces van Jones dat helpt om de flexibiliteit en het profiel van een snowboard gedurende zijn hele levensduur te stabiliseren.

Een hybride rocker/camber flexpatroon met meer tip rocker dan tail rocker en camber tussen de bindingen.

Beschrijving

Ontdek de Jones Women's Flagship

 

Duik in de wereld van grenzeloze mogelijkheden met de Jones Women's Flagship - een ware belichaming van technische excellentie en innovatief design, speciaal vervaardigd om de ambities van vrouwelijke snowboarders te verwezenlijken. Dit board representeert een sublieme samensmelting van kracht, wendbaarheid en veelzijdigheid, waardoor het de ideale partner is voor elke vrouw die haar grenzen wil verleggen op de berg.

 

Directional Rocker voor precisie en float

 

Het hart van de Jones Women's Flagship wordt gevormd door het Directional Rocker profiel, een dynamische combinatie van stabiliteit en speelsheid. Dit unieke rocker-camber ontwerp biedt een optimale hoeveelheid pop en precisie, zodat je vol vertrouwen de berg af kunt zoeven en technische bochten kunt maken. Of je nu op zoek bent naar de diepste poeder of uitdagende hellingen, dit profiel biedt de controle die je nodig hebt.

 


Een van de opmerkelijke kenmerken van de Jones Women's Flagship is de 3D Contour Base 3.0. Dit geavanceerde ontwerp creëert een natuurlijke lift in de neus en staart van het board, wat resulteert in vloeiende bochten en moeiteloze draaien. Met de 3D Contour Base 3.0 glijd je als vanzelf door de sneeuw, waardoor elke afdaling een sensatie wordt.

 


De baanbrekende Traction Tech 3.0 randtechnologie van de Jones Women's Flagship verhoogt je rijervaring tot nieuwe hoogten. De strategisch geplaatste, licht opgetilde randen bieden een ongeëvenaarde grip op elk terrein, of het nu ijzige hellingen of poedersneeuw betreft. Je kunt vol vertrouwen carven en draaien, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Sizecharts

Size (cm) 146 149 152 155
Board weight kg 2,2kg / 4,84lbs 2,3kg / 5,06lbs 2,3kg / 5,06lbs 2,5kg / 5,5lbs
Contact Length 96,2 98,8 101,4 104
Effective edge length 107,2 109,8 112,4 115
Tip Width (cm) 28,2 28,5 28,8 29
Tail Width (cm) 26,8 27,1 27,4 27,6
Waist Width (cm) 23,7 23,9 24,1 24,3
Sidecut radius (m) 7,1 7,3 7,5 7,8
Taper (cm) 1,2 1,2 1,2 1,2
Over dit snowboard
Freestyle / Park
Steil en technisch terrein
Offpiste
High speed carving
Grip op ijs
Flex

Directional Rocker

Jones Camrock Profiel Jones Camrock Profiel

3D Contour base 3.0

jones 3d Contour base 2.0 jones 3d Contour base 2.0

Technische specificaties

Jones Snowboards onderscheidt zich door de constante zoektocht naar innovatie en prestatie, waarbij ze technologieën zoals 3D Contour Base en Traction Tech integreren om superieure grip en wendbaarheid te bieden. Bovendien staat het merk bekend om zijn sterke toewijding aan duurzaamheid, waardoor ze een voorloper zijn in milieuvriendelijke productie en bewustzijn in de snowboardindustrie.

Base

Sintered 9900 Base

Gemaakt van polyethyleen met ultrahoog moleculair gewicht (UHMW-PE) en koolstof. Deze ultrasnelle basis is gemakkelijk te repareren dankzij het UHMW-PE.

Kern

Power Core

Volhouten kern met drie dichtheden en hardhouten bamboestangen voor extra pop en duurzaamheid, plus paulownia voor gewichtsbesparing.

Glass

Triax Fiberglass

Gestikt glasvezellaminaat met meerdere assen voor een nauwkeurige en responsieve rit op elk terrein en in elke sneeuwconditie.

Topsheet

Fineerhout

Nieuwe bovenbladen van composiethoutfineer. Bovenbladen van houtfineer dempen de rit en absorberen trilleingen van het board.

Profiel

Directional Rocker

Een hybride rocker/camber flexpatroon met meer tip rocker dan tail rocker en camber tussen de bindingen. De rocker tip drijft de nose van het board en verbetert de wendbaarheid, terwijl de camber onder de voet zorgt voor kantengrip en respons. Een licht rockered tail zorgt voor de kracht en stabiliteit van een traditioneel board, maar helpt om de tail catch-free te houden bij het nemen van bochten en het maken van een landingsswitch.

Shape

Directional

Een directional shape zorgt voor verbeterde prestaties en stabiliteit bij het rijden in één richting, vooral bij freeriden en op poedersneeuw.

 

  

Klanten aan het woord
Deel jouw mening
Als je dit product gebruikt hebt, deel dan jouw mening met andere klanten
Schrijf een recensie
Loading...

You submitted your review for moderation.