Bij Snowboards.nl geldt: niet goed, geld terug. Binnen 14 dagen kunt u ervoor kiezen om uw bestelling terug te sturen via de post. De enige voorwaarde die wij stellen is dat alle artikelen ongebruikt, in originele staat en in de originele verpakking zijn. Natuurlijk mag u de artikelen passen. Als ze niet bevallen dan mag u ze zonder opgaaf van reden retour sturen. 

BELANGRIJKE VOORWAARDEN VOOR HET RETOURNEREN

• Het artikel moet als nieuw zijn en in de originele verpakking retour gestuurd worden.

• Op de originele schoenendoos mag geen verzendsticker of tape geplakt worden.

• We versturen onze pakketten met verzendzakken of verzenddozen. We verzoeken onze klanten deze zak of doos te gebruiken voor het retourneren. Het is mogelijk dat door transport de verzendzak niet meer intact is. In dat geval verzoeken we klanten een extra zak of doos om het product te doen, zodat het product onbeschadigd verstuurd kunnen worden. Ook het risico voor diefstal wordt hiermee verkleind. Ontvangen we toch een product zonder extra verpakking behouden we ons het recht voor het (volledige) aankoopbedrag niet te vergoeden.

• Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling

• Het retourformulier dient volledig te zijn ingevuld. Mocht u niet in het bezit zijn van een printer dient u de pakbon/factuur mee terug te sturen en geef op deze bon aan hoe we uw bestelling dienen af te handelen.

• Het artikel dient compleet te zijn, onbeschadigd en niet gedragen (uiteraard mag gepast worden)

• Het artikel dient voorzien te zijn van de originele kaarten/labels

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Snowboards.nl zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Vergeet niet de retourbon die u bij uw bestelling heeft gekregen in te vullen. Dat zorgt namelijk voor de snelste afhandeling van uw retourzending.

Wanneer de artikelen in goede orde zijn ontvangen krijgt u een bevestigingsmail met daarin het bedrag wat wij u verschuldigd zijn. 

RETOUR VIA DE POST

Verpak de bestelling samen met de retourbon goed en breng het pakket naar het postkantoor. 

Adres:


Snowboards.nl
Energiestraat 4A
7442DA, Nijverdal 


Stuur het artikel of de artikelen altijd goed verpakt terug (in de originele verpakking, netjes ingepakt).

Gedragen of beschadigde artikelen kunnen wij niet retour nemen.

Prijskaartjes en artikelkaartjes mogen niet worden verwijderd van de artikelen.

Bij retourneren worden alleen compleet en onbeschadigde artikelen geaccepteerd en in een stevige verpakking. 

RUILEN 

Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur is mogelijk bij Snowboards.nl. Je retourneert je bestelling binnen de zichttermijn, volgens de normale retourprocedure, en geeft op het retourformulier aan dat het een ruiling betreft. Indien u een nieuwe maat opgeeft komt het nieuwe artikel zo snel mogelijk uw kant op. 

Als u voor een geretourneerd artikel een vervangend artikel bestelt sturen we dit gratis naar u toe. U kunt dit aangeven op de retourbon.