Pro-Tec helmen

Pro-tech snowboardhelm

Alles over Pro-Tec snowboard helmen

Op zoek naar een nieuwe snowboardhelm? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres. Overweeg je een Pro-Tec snowboardhelm? Lees dan snel verder! Pro-Tec is een bekend merk in de wereld van snowboardbescherming. Pro-Tec produceert al meer dan 40 jaar hoogwaardige snowoardhelmen voor heren als dames. Alle Pro-Tec snowboard helmen zijn ontworpen om rijders veilig en beschermd te houden terwijl ze lekker aan het genieten zijn op en naast de piste en in het park.

pro-tec snowboard helm

Pro-Tec helmen voor maximale bescherming en comfort.

Protec snowboard helmen zijn gemaakt met verschillende materialen aan veiligheidsvoorzieningen, waaronder EPS schuim liners en ABS buitenschalen. Deze twee lagen bieden een uitstekende bescherming tegen stoten en impacts. Daarnaast zijn alle Pro-tec helmen zo ontwikkeld dat ze maximale ventialtie bieden. Hierdoor blijven rijders koel en comfortabel op de berg. 

Pro-Tec snowboarde helmen onderscheiden zich door verschillende stijlen. Van klassieke "skate achtige" stijl tot strakke en moderne ontwerpen.

 

Waarom kiezen voor Pro-Tec snowboard helmen

Een van de belangrijkste voordelen van Pro-Tec helmen is dat ze inzetten op duurzaamheid. Pro-Tec is lid van Sustainable Apparel Coalition en maakt voornamelijk gebruik van milieuvriendelijke materialen in hun snowboardhelmen zoals oa gerecycled plastic en organisch katoen.

Pro-Tec snowboardhelmen zijn een goede keuze voor rijders die veiligheid en bescherming op de berg belangrijk vinden. Met deze kwalitatief hoogwaardige snowboardhelmen biedt Pro-Tec de uitrustig die ze nodig hebben om veilig en comfortabel te genieten van een lange dag op de berg.

pro-tec helmen

Pro-Tec snowboardhelm online kopen

Goed dat je ons gevonden hebt terwijl je op zoek bent naar een nieuwe Pro-Tec snowboardhelm. Weet je precies welke maat en model je wenst? Bestel de Pro-Tec helm dan veilig en snel in online in onze webshop. Wil je de helmen liever in het echt komen bekijken of passen? Kom dan langs in onze snowboardshop.

Bekijk ook onze gehele collectie snowboardhelmen.