Aphex goggles

Aphex snowboard goggle

Aphex goggles en skibrillen is een van 's werelds meest opvallende merken die een breed scala aan uitstekende goggles en skibrillen produceert. Aphex is een Nederlands merk en levert al enkele jaren snowboard goggles van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Op zoek naar een nieuwe snowboard goggle of skibril? Zoek je een bril die goede bescherming en perfect zicht biedt? Dan is een Aphex goggle een uitstekende keuze!

Wat maak Aphex goggles zo speciaal?

Waarom zijn wij enthousiast over goggles van Aphex? De designs, deze mogelijkheid om straps te wisselen en de prijs. De Aphex goggles worden geleverd met twee lenzen die je razend snel kunt wissel. Wanneer het weer omslaat verwissel je de skibril lensen binnen paar tellen. Aphex skibrillen zijn namelijk voorzien van lenzen die magnetisch zijn. Hierdoor behoudt je altijd perfect zicht waardoor je lekker door kunt boarden ondanks slechte omstandigheden.

aphex skibril

Wisselbare bandjes voor goggles

Hoe gaaf is het dat je de banden makkelijk en snel kunt wisselen? Zo pas je makkelijk de uitstraling van de Aphex skibril aan bij outfit. De banden worden na een paar jaar vaak wat minder elastisch, dus ook voor de levensduur van je skibril is dit perfect. Het wisselen is simpel en duur slechts enkele tellen.

aphex ski goggles

Aphex online kopen

Op zoek naar een gave Aphex goggle of skibril? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres. Bij ons bestel je veilig en snel jouw nieuwe Aphex bril met gratis verzenden. Wil je liever de Aphex goggles in het echt bewonderen? Of wil je weten of de bril goed onder je helm past? Kom dan langs in onze snowboard shop. Onze shop is makkelijk bereikbaar en je kunt de auto gratis voor de deur parkeren.

Bekijk snel onze gehele collectie snowboard goggles