Kinder snowboards

Kinder snowboard kopen

Hoe gaaf is het om samen met je zoon of dochter te snowboarden. Ga je voor je kind een snowboard huren of ga je een kinder snowboard kopen? Naast dat kinder snowboards korter zijn, zijn ze ook anders opgebouwd. Kinder snowboards zijn vaak lichter en  soepeler zodat ze makkelijk kunnen draaien en sturen. Op een soepeler board leert een kind makkelijk en snelller goed snowboarden. Hoe mooi is het wanneer je na de lunch, wanneer de snowboardles van je kind afgelopen is, samen nog een paar bochtjes kan maken op de piste?

Waarop letten bij het kopen van een kinder snowboard?

Waar je goed op moet letten is de lengte van het snowboard. Wanneer je een kind op een te lang snowboard laat boarden maak je het hem of haar onnodig moeilijk. Een kind wat veel valt of het lastig vindt zal eerder de moed opgeven. Daarnaast wegen kinderen niet zo veel dus wanneer ze een jaar later op een kort snowboard staan is dat geen probleem.

snowboard kind

kinder snowboard

Snowboard voor kids met een sintered base

Rijdt je kind geregeld indoor en is hij of zijn vaak in het park te zien? Dan is een kinder snowboard met een sintered base aan te raden. Om in het park sprongen te maken hebben kinderen snelheid nodig die ze vaak missen bij een goedkoper kinder snowboard. Een snowboard voor kids met een sintered base neemt meer wax op waardoor het board makkelijker glijdt.

Snowboards voor kids online kopen bij Snowboards.nl

Op zoek naar een snowboard voor kids? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres. Je vindt bij ons kinder snowboards van de beste merken zoals BurtonJonesBataleonNideckerLib Tech, Rome, Capita, Gnu en Roxy. Ook voor snowboard schoenen en snowboard bindingen voor kinderen ben je bij ons aan het juiste adres. Heb je meer informatie of advies nodig over kids snowboards? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel.