Bent Metal bindingen

 • Gratis verzenden vanaf € 49.95
 • Bestel voor 15:00 uur = dezelfde dag verzonden
 •  #1 In Snowboards
 • Al je favoriete merken onder een dak

Veelgestelde vragen

Welkom in de prachtige wereld van snowboarden! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze uit verschillende snowboards, boots, bindingen en andere snowboard-gerelateerde artikelen. Haal het meeste uit je volgende wintersporttrip met de snowboarduitrusting die het beste bij jou past!

Arno

Snowboard expert

Wat zijn Bent Metal bindingen? plus-icon

Bent Metal bindingen zijn high-performance snowboardbindingen die bekend staan om hun geavanceerde technologieën en duurzaamheid. Ze worden ontworpen door Mervin Manufacturing, hetzelfde bedrijf achter Lib Tech en GNU snowboards.

Voor welke rijstijlen zijn Bent Metal bindingen geschikt? plus-icon

Bent Metal biedt bindingen aan voor verschillende rijstijlen, waaronder freestyle, all-mountain en freeride. De bindingen zijn veelzijdig en kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de snowboarder.

Zijn Bent Metal bindingen geschikt voor beginners? plus-icon

Ja, Bent Metal heeft bindingen die geschikt zijn voor beginners tot gevorderde snowboarders. De bindingen bieden een goede balans tussen comfort, controle en responsiviteit, wat ideaal is voor leerprocessen.

Hoe kies ik de juiste maat Bent Metal bindingen? plus-icon

De juiste maat van Bent Metal bindingen hangt af van je snowboardschoenen. Raadpleeg de maattabel van Bent Metal endie we bij iedere binding hebben toegevoegd.

Wat maakt Bent Metal bindingen uniek? plus-icon

Bent Metal onderscheidt zich door hun innovatieve benadering van bindingontwerp, met een focus op prestaties, duurzaamheid en comfort. Hun gebruik van geavanceerde materialen en technologieën zorgt voor een superieure snowboardervaring.

Bent Metal Bindingen: Innovatie en Prestatie voor Snowboarders

Als het gaat om snowboardbindingen, zijn innovatie en prestatie van cruciaal belang om het beste uit je snowboardervaring te halen. Bent Metal, een toonaangevend merk in de wintersportindustrie, staat bekend om zijn technologisch geavanceerde en prestatiegerichte bindingen. Met een focus op responsiviteit, duurzaamheid en comfort, biedt Bent Metal een uitgebreid assortiment bindingen die geschikt zijn voor snowboarders van alle niveaus. In deze categorietekst duiken we dieper in op de kenmerken, voordelen en het assortiment van Bent Metal bindingen.

bent metal bindingen

Kenmerken van Bent Metal Bindingen

Bent Metal bindingen worden gekenmerkt door hun technische eigenschappen en doordachte ontwerpen. Ze worden vervaardigd met aandacht voor detail en met gebruik van hoogwaardige materialen om optimale prestaties te garanderen. Enkele opvallende kenmerken van Bent Metal bindingen zijn:

 1. Flex Control: Bent Metal biedt verschillende flexniveaus in hun bindingen, waardoor je kunt kiezen voor een binding die bij je rijstijl past. Van responsieve bindingen voor freeriders tot vergevingsgezinde bindingen voor beginners, Bent Metal heeft voor elk wat wils.

 2. Magnesium Fiber Drive Plate: Deze innovatieve drive plate biedt een uitstekende responsiviteit en krachtoverdracht. Het lichtgewicht en duurzame magnesiumvezelmateriaal zorgt ervoor dat je elke beweging precies kunt sturen.

 3. Mobility Ankle Strap: De Mobility en Mobility Light enkelbanden van Bent Metal zijn ontworpen om comfortabel en ondersteunend te zijn zonder onnodige drukpunten. Ze bieden een goede pasvorm en houden je voeten stevig op hun plaats.

 4. Forged Aluminum Buckles: Bent Metal bindingen zijn uitgerust met duurzame, gesmede aluminium buckles die zorgen voor een stevige en betrouwbare pasvorm.

 5. Urethane Dampening: Om trillingen en schokken te verminderen, gebruikt Bent Metal urethaan demping in bepaalde delen van de bindingen, waardoor je comfortabel kunt rijden, zelfs op ruw terrein.

bent metal

 1.  

Voordelen van Bent Metal Bindingen

Het kiezen van Bent Metal bindingen biedt een aantal voordelen die snowboarders zullen waarderen:

 1. Responsiviteit: Met de geavanceerde technologieën, zoals de Magnesium Fiber Drive Plate, bieden Bent Metal bindingen uitstekende responsiviteit, waardoor je elke beweging nauwkeurig kunt sturen en controle hebt over je snowboard.

 2. Duurzaamheid: De hoogwaardige materialen en constructie van Bent Metal bindingen maken ze duurzaam en geschikt voor intensief gebruik, seizoen na seizoen.

 3. Comfort: De Mobility enkelbanden en urethaan demping zorgen voor een comfortabele pasvorm en demping van schokken, wat resulteert in een soepele en plezierige rijervaring.

 4. Aanpasbaarheid: Met verschillende flexopties en verstelbaarheidsopties kunnen snowboarders hun Bent Metal bindingen afstemmen op hun individuele voorkeuren en rijstijl.

 5. Technologische Innovatie: Bent Metal blijft innoveren en integreren geavanceerde technologieën in hun bindingen, waardoor ze voorop blijven lopen in de snowboardindustrie.

Assortiment van Bent Metal Bindingen

Bent Metal biedt een breed scala aan bindingen die geschikt zijn voor verschillende niveaus en stijlen van snowboarden. Enkele van hun populaire bindingmodellen zijn:

 1. Bent Metal Transfer Binding: Een all-mountain binding die responsiviteit en comfort biedt voor verschillende terreinen en rijstijlen.

 2. Bent Metal Joint Binding: Deze binding is ontworpen voor freestyle snowboarders en biedt vergevingsgezinde flex en precisie voor tricks en jumps.

 3. Bent Metal Solution Binding: Een high-performance binding die geschikt is voor veeleisende freeriders die snelheid en responsiviteit waarderen in off-piste omstandigheden.

 4. Bent Metal Logic Binding: Deze binding is ideaal voor beginners en gemiddelde snowboarders, en biedt een evenwichtige mix van flex en ondersteuning om het leren van nieuwe vaardigheden te vergemakkelijken.

bent metal bindingen kopen

Kortom, Bent Metal bindingen zijn een uitstekende keuze voor snowboarders die op zoek zijn naar technische innovatie en prestatiegerichte uitrusting. Met hun nadruk op responsiviteit, duurzaamheid en comfort, zorgen Bent Metal bindingen voor een optimale snowboardervaring op elke berg en in elke omstandigheid. Of je nu een beginnende rijder bent of een doorgewinterde professional, investeren in Bent Metal bindingen zal je snowboarden naar een hoger niveau tillen en je helpen om het meeste uit je avonturen op de berg te halen.

Bekijk snel onze gehele colelctie snowboard bindingen.