Nitro

Nitro snowboards

Welkom in de wereld van Nitro

Nitro is een toonaangevend snowboardmerk dat al meer dan 30 jaar snowboards, snowboardschoenen en bindingen van hoge kwaliteit produceert. Nitro werd in 1990 opgericht door, professioneel snowboarder, Thomas Delago uit Oostenrijk. Nadien is Nitro uitgegroeid tot een van de populairset snowboardmerken in de snowboardindustrie.

Nitro staat bekend om hun innovatieve ontwikkelingen en uitzonderlijke prestaties van hun producten. Nitro bestaat uit een team van professionele snowboarders en ontwerpers die  samenwerken om snowboardartikelen te maken die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van rijders van alle niveaus, van beginners tot experts. Nitro biedt een breed assortiment aan snowboards, waaronder all-mountain, freestyle, freeride en splitboards, voor elke rijstijl.

Nitro is meer dan alleen een snowboardmerk. Nitro  is een gemeenschap van gepassioneerde snowboarders die de grenzen van het mogelijke op de berg willen verleggen. Ook sponsort Nitro een team van professionele boarders uit de hele wereld, die het merk vertegenwoordigen tijdens wedstrijden, evenementen en in de media. Daarnaast organiseert Nitro ook een aantal evenementen en wedstrijden. Bekijk snel onze gehele collectie Nitro snowboards, Nitro bindingen en Nitro snowboardschoenen

Nitro is een duurzaam snowboardmerk

Dat snowboarden een impact heeft op het milieu beseft Nitro maar al te goed. Nitro zet zich dan ook flink in voor duurzaamheid waarmee ze zich onderscheiden van een aantal concurrenten. Zo heeft Nitro stappen ondernomen om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. Nitro tracht zoveel mogelijk gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen in hun producten en werkt samen met organisaties als POW, Protect Our Winters. 

nitro

Nitro online kopen op Snowboards.nl

Op zoek naar artikelen van Nitro? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres. In onze collectie vind je de mooiste en beste modellen uit het assortiment van Nitro. Weet je exact welke model, lengte of maat je nodig hebt? Bestel deze dan veilig en snel online. Heb je meer informatie nodig of wil je de collectie van Nitro is het echt komen bekijken? Kom dan langs in onze snowboardshop.

Nitro