NOW bindingen

Alles over Now bindingen

NOW is gericht op het creëren van innovatieve, relevante technologieën voor de hedendaagse snowboarders. Now is een bedrijf dat in handen is van snowboarders en zijn toegewijd aan het verbeteren van het snowboarden door middel van hun producten en overtuigingen.

JF Pelchat werd opgericht in 2010 door een voormalig professioneel snowboarder en lid ban de beruchte crew. Hij realiseerde zich dat de mechanica en functie van de binding niet was veranderd sinds de introductie hiervan. Omdat hij de functie van de binding wilde verbeteren  ging hij naar zijn garage en ontwierp een nieuw concept dat het idee van de bindingtechnologie voorgoed zou veranderen. Voor No bindingen gaat het er altijd om tegen de stroom in te gaan door de blauwdruk van bindingontwerp te veranderen en een product te creëren dat rijders naar een hoger niveau tilt. Wat je kunt verwachten van Now bindingen is een moeiteloze een responsieve rit, een vermindering van vermoeidheid van de voeten en rijcomfort.

NOW bindingen

Voordelen van NOW bindingen

NOW bindings bieden diverse voordelen voor snowboarders, waardoor ze een populaire keuze zijn voor zowel beginners als ervaren rijders.

  1. Skate-Tech technologie: NOW staat bekend om zijn innovatieve Skate-Tech technologie, die is geïnspireerd op de beweging van een skateboardtruck. Deze technologie maakt gebruik van een draaipunt onder de bindingen, waardoor de bindingen soepel kunnen kantelen en draaien. Dit zorgt voor een natuurlijke beweging en verbeterde responsiviteit tijdens het snowboarden.
  2. Energieoverdracht: De Skate-Tech technologie van NOW verbetert de energieoverdracht van de rijder naar het snowboard. Dit resulteert in betere controle en prestaties, waardoor snowboarders gemakkelijker bochten kunnen maken en sneller kunnen reageren op veranderende omstandigheden op de berg.
  3. Comfort en demping: NOW bindings zijn voorzien van een EVA-voetbed en dempingssysteem, wat zorgt voor een comfortabele en schokabsorberende rit. Dit vermindert vermoeidheid en helpt blessures te voorkomen, vooral tijdens lange dagen op de piste.

NOW snowboard bindingen

4. Verstelbaarheid: NOW bindings zijn ontworpen met verstelbare onderdelen, waaronder straps en highbacks. Dit maakt het mogelijk om de bindingen aan te passen aan de specifieke behoeften en voorkeuren van de rijder, waardoor een persoonlijke pasvorm en optimale prestaties worden gegarandeerd.

5.Duurzaamheid: NOW bindings worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, waardoor ze duurzaam en bestand zijn tegen intensief gebruik op de berg. Snowboarders kunnen vertrouwen op de stevigheid en betrouwbaarheid van NOW bindings voor langdurig gebruik.

6.Innovatieve ontwerpen: NOW staat bekend om zijn vernieuwende en opvallende ontwerpen. De bindings zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor snowboarders hun persoonlijke stijl kunnen uitdrukken op en buiten de piste.

Kortom, NOW bindings bieden geavanceerde technologie, verbeterde responsiviteit, comfort en duurzaamheid, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor snowboarders die op zoek zijn naar hoogwaardige bindingen voor een optimale snowboardervaring.

Now bindingen met SkateTech

Iedere Now binding is voorzien van SkateTech. Dat is ook wat Now bindingen zo uniek maakt. Maar wat is SkateTech precies? SkateTech is geinspireerd door hoe makkelijk en efficient een skateboard draait. Now bindingen met SkateTech bootsen zowel de functie als de beschrijving van skateboardtrucks na. De “Hanger” brengt de energie krachtig over van de straps naar de bussen en randen van je snowboard. De Kinpin werkt als een steunpunt eb vergroot deze energie door hefboomwerking. Traditionele bindingen verminderen de energieoverdracht door het beugen van de baseplate, waardoor je gedwongen wordt je straps harder aan te trekken, meer naar voren te leunen of hogere en stijvere highbacks te gebruiken. Dit alles leidt tot meer vermoeidheid en pijn aan de voeten. Now bindingen omzeilen het midden van het snowboard en sturen de energie rechtsreek naar de randen van je snowboard. Now bindingen brengen simpelweg meer kracht over op het board met minder werk, wat betekent dat je voeten langer ontspannen en comfortabeler blijven.

Now bindingen online bestellen

Op zoek naar een mooi setjes Now bindingen? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres. Je vindt in onze wenshop een grote collectie van de mooiste modellen Now bindingen voor zowel dames als heren. Je filters makkelijk en snel op rijstijl, niveau en flex om zo de beste Now binding te vinden welke bij je past. Plaats je een order voor 16:00 uur? Dan verzenden wij de Now binding dezelfde dag nog razendsnel naar je toe!

Bekijk ook onze gehele collectie snowboard bindingen