Geïsoleerde snowboard broeken

 •  #1 In Snowboards
 • Al je favoriete merken onder een dak
 • Bestel voor 15:00 uur = dezelfde dag verzonden
 • Gratis verzenden vanaf € 49.95

Veelgestelde vragen

Welkom in de prachtige wereld van snowboarden! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze uit verschillende snowboards, boots, bindingen en andere snowboard-gerelateerde artikelen. Haal het meeste uit je volgende wintersporttrip met de snowboarduitrusting die het beste bij jou past!

Arno

Snowboard expert

Wat zijn geïsoleerde snowboard broeken? plus-icon

Geïsoleerde snowboard broeken zijn speciaal ontworpen broeken voor snowboarders die zijn voorzien van isolatiemateriaal om warmte vast te houden en de drager comfortabel te houden tijdens koude weersomstandigheden3

Waarom zou ik geïsoleerde snowboard broeken dragen? plus-icon

Geïsoleerde snowboard broeken bieden extra warmte en comfort, waardoor je langer comfortabel kunt blijven op de piste, zelfs bij koud weer. Ze bieden ook bescherming tegen wind, sneeuw en vocht

Zijn geïsoleerde snowboard broeken waterdicht? plus-icon

Ja, de meeste geïsoleerde snowboard broeken zijn gemaakt van waterdichte materialen en zijn behandeld met een DWR (Durable Water Repellent) coating om te voorkomen dat water binnendringt.

Zijn geïsoleerde snowboard broeken geschikt voor alle weersomstandigheden? plus-icon

Geïsoleerde snowboard broeken zijn ideaal voor koud weer en bieden uitstekende bescherming tegen de elementen. Voor mildere omstandigheden kunnen shell broeken een betere optie zijn vanwege hun betere ventilatie.

Hoe kan ik mijn geïsoleerde snowboard broeken onderhouden? plus-icon

Volg altijd de instructies op het etiket van de broek voor het beste onderhoud. Over het algemeen kunnen geïsoleerde snowboard broeken worden gewassen in koud water met een mild wasmiddel en vervolgens aan de lucht worden gedroogd. 

Alles wat je moet weten over geisoleede snowboard broeken

In de wereld van snowboarden draait alles om plezier, vrijheid en avontuur op de berg. Maar om echt van die ervaring te genieten, is het essentieel om de snowboardleding te hebben. Een van de belangrijkste kledingstukken voor snowboarders, vooral bij koud weer, is de geïsoleerde snowboard broek. Hieronder gaan we dieper in op wat geïsoleerde snowboard broeken zijn, hun voordelen, en hoe ze verschillen van shell snowboard broeken.

 

Wat zijn Geïsoleerde Snowboard Broeken?

Geïsoleerde snowboard broeken zijn ontworpen om snowboarders warm en comfortabel te houden tijdens lange en koude dagen op de berg. Ze zijn gemaakt van duurzame en waterdichte materialen om bescherming te bieden tegen sneeuw, wind en vocht. Het belangrijkste kenmerk van geïsoleerde snowboard broeken is de ingebouwde isolatie, die extra warmte biedt door het vasthouden van lichaamswarmte en het buiten houden van koude lucht.

geisoleerde snowboard broeken

Voordelen van Geïsoleerde SnowboardBroeken

Goed geisoleerde snowboardbroeken hebben enkele voordelen:

 1. Warmte: Het meest voor de hand liggende voordeel van geïsoleerde snowboard broeken is de warmte die ze bieden. De isolerende voering houdt de drager warm, zelfs in ijzige omstandigheden, waardoor ze langer comfortabel kunnen blijven op de berg.
 2. Comfort: Naast warmte bieden geïsoleerde snowboardbroeken ook een hoog niveau van comfort. De isolatie zorgt ervoor dat de drager zich comfortabel en gezellig voelt, zelfs tijdens lange dagen op de piste.
 3. Bescherming: Geïsoleerde snowboardbroeken bieden niet alleen warmte, maar ook bescherming tegen de elementen. Ze zijn waterdicht en winddicht, waardoor ze ideaal zijn voor alle weersomstandigheden.
 4. Veelzijdigheid: Geïsoleerde snowboard broeken zijn veelzijdig en kunnen worden gedragen in verschillende omstandigheden, van koude dagen op de berg tot mildere lentedagen.
 5. Stijl: Naast functionaliteit bieden geïsoleerde snowboard broeken ook stijl. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en ontwerpen, zodat snowboarders hun persoonlijke stijl kunnen uitdrukken op de berg.

geisoleerde snowboard broek

Verschil tussen een geisoleerde snowbaord broek en een shell snowboard broeken

Hoewel geïsoleerde en shell snowboard broeken beide zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen de elementen, zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee.

 1. Isolatie: Het belangrijkste verschil tussen geïsoleerde en shell snowboard broeken is de isolatie. Geïsoleerde broeken hebben ingebouwde isolatie om extra warmte te bieden, terwijl shell broeken geen isolatie hebben en alleen dienen als beschermende buitenlaag.
 2. Gewicht: Geïsoleerde snowboard broeken hebben over het algemeen een hoger gewicht dan shell broeken vanwege de toegevoegde isolatie. Dit kan voor sommige snowboarders een nadeel zijn, vooral voor degenen die de voorkeur geven aan lichtgewicht uitrusting.
 3. Ventilatie: Shell snowboard broeken bieden over het algemeen betere ventilatieopties dan geïsoleerde broeken. Dit komt omdat geïsoleerde broeken minder ademend zijn vanwege de isolatielaag.
 4. Flexibiliteit: Shell snowboard broeken zijn over het algemeen flexibeler dan geïsoleerde broeken vanwege het ontbreken van isolatie. Dit kan ze geschikter maken voor snowboarders die een grotere bewegingsvrijheid nodig hebben tijdens het rijden.

Kortom, geïsoleerde snowboard broeken zijn een essentieel kledingstuk voor snowboarders die warmte, comfort en bescherming nodig hebben tijdens hun avonturen op de berg. Terwijl shell broeken een goede optie kunnen zijn voor snowboarders die op zoek zijn naar lichtgewicht en flexibele uitrusting, bieden geïsoleerde broeken de ultieme bescherming tegen de kou en kunnen ze het verschil maken tussen een leuke dag op de piste en een ongemakkelijke ervaring in de kou.

geisoleerde snowboardbroek

Geisoleerde snowboard broek online kopen

Op zoek naar een goed isolerende snowboardbroek? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze uitgebreide collectie snowboard kleding vind je naast geisollerde broeken  ook verschillende shell snowboardbroeken, snowboard bibs en cargo snowboard broeken