Snowboardschoenen met hybrid sluitsysteem

  • Gratis verzenden vanaf € 49.95
  • Bestel voor 15:00 uur = dezelfde dag verzonden
  •  #1 In Snowboards
  • Al je favoriete merken onder een dak

Veelgestelde vragen

Welkom in de prachtige wereld van snowboarden! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze uit verschillende snowboards, boots, bindingen en andere snowboard-gerelateerde artikelen. Haal het meeste uit je volgende wintersporttrip met de snowboarduitrusting die het beste bij jou past!

Arno

Snowboard expert

Wat zijn snowboardschoenen met hybride sluiting? plus-icon

Snowboardschoenen met hybride sluiting zijn snowboard schoenen die gebruik maken van een combinatie van verschillende sluitsystemen om de pasvorm aan te passen. Meestal worden veters gecombineerd met andere sluitsystemen zoals BOA of Speedlace.

Wat zijn de voordelen van snowboardschoenen met hybride sluiting? plus-icon

Het gebruik van verschillende sluitsystemen biedt verschillende voordelen. Veters kunnen zorgen voor een persoonlijke en nauwkeurige pasvorm, terwijl BOA of snelvetersystemen snel en gemakkelijk aan te passen zijn. De hybride sluiting biedt een goede balans tussen nauwkeurigheid en gebruiksgemak.

Welke combinaties van sluitsystemen worden vaak gebruikt bij snowboardschoenen met hybride sluiting? plus-icon

Bij snowboardschoenen met hybride sluiting worden vaak combinaties van veters en BOA-sluitingen gebruikt, waarbij veters worden gebruikt voor de onderste helft van de schoenen en BOA voor de bovenste helft.

Kan ik de sluitsystemen van snowboardschoenen met hybride sluiting afzonderlijk aanpassen? plus-icon

 Ja, het voordeel van hybride sluitingssystemen is dat je de veters en andere sluitsystemen afzonderlijk kunt aanpassen. Hiermee kun je de pasvorm van de onderste en bovenste delen van de schoenen onafhankelijk van elkaar regelen.

Zijn er specifieke technieken om de sluitsystemen van snowboardschoenen met hybride sluiting aan te passen? plus-icon

Het aanpassen van snowboardschoenen met hybride sluiting is vergelijkbaar met het aanpassen van schoenen met individuele sluitsystemen. Voor de veters gebruik je de traditionele methode om ze te strikken en voor BOA- of snelvetersystemen draai je aan de knoppen of trekt je aan de koorden totdat je de gewenste pasvorm hebt bereikt.

Snowboard schoenen met hybrid sluiting

Snowboard schoenen met hybrid sluiting bieden het beste van beide werelden. De combinatie van traditionele veters en een BOA zorgen voor een perfecte fit en afstelmogelijkheden. Je bent misschien iets langer bezig om je snowboard boots aan te trekken, maar eenmaal aan je voet zitten ze als gegoten. Tenslotte doe je de snowboard schoenen maar een keer per dag aan en uit.

snowboard boots met hybride sluiting

Snowboardboots met hybrid sluiting van de beste merken

Op zoek naar nieuwe snowboardboots met een hybrid sluiting? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres. In onze collectie vind je boots met veters en een BOA van merken zoals Vans, ThirtyTwo, Rome, Nidecker en Burton. Het voordeel van snowboardschoenen met veters en een BOA is dat deze perfect af te stellen zijn zodat ze perfect aan je voeten sluiten

Snowboardschoen met veters en BOA

Wij merken dat veel klanten in de winkel vragen naar snowboard schoenen met een BOA. Natuurlijkheid is het makkelijk en snel. Maar heb je wel eens gedacht aan een snowboardschoen met een BOA en veters? De BOA van een hybride schoen zorgt ervoor dat je heel gefixeerd achterin de schoen. Zo wordt veel lift voorkomen. Dit type snowboardschoenen combineert het gemak van snowboardschoenen met vetersen boots met een BOA sluiting! 

Voordelen van snowboardschoenen met een hybride sluiting

Een van de belangrijkste voordelen van een hybride sluiting is de mogelijkheid om de pasvorm precies af te stemmen op de individuele voet. De veters zorgen voor een gelijkmatige drukverdeling over de voet, terwijl het BOA-systeem of klittenband zorgt voor een snelle en gemakkelijke aanpassing van de spanning.
Door de combinatie van verschillende sluitsystemen bieden snowboardschoenen met een hybride sluiting een uitstekende balans tussen stabiliteit, ondersteuning en flexibiliteit. Dit maakt ze geschikt voor verschillende rijstijlen en terreinen, van freestyle tot freeride.
Bovendien zijn snowboardschoenen met een hybride sluiting vaak duurzaam en betrouwbaar, wat zorgt voor langdurige prestaties en comfort tijdens het snowboarden.
Kortom, snowboardschoenen met een hybride sluiting bieden snowboarders de veelzijdigheid en aanpasbaarheid die ze nodig hebben om optimaal te genieten van hun rit op de bergen.

Snowboard schoenen met hybrid sluiting online kopen

Op zoek naar nieuwe snowboardschoenen die voorzien zijn van een BOA en een veter sluiting? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres! In onze collectie vind je snowboards en snowboard boots van de beste merken zoals Burton, Vans, ThirtyTwo, Nidecker en Rome. Bestel makkelijk en snel online en we verzenden je razendsnel jou nieuwe schoenen op met PostNL. Heb je meer informatie nodig of wil je liever verschillende snowboardschoenen passen? Kom dan langs in onze snowboardshop en laat je adviseren. Wij meten altijd eerst de voeten op om de juiste maat te bepalen. Daarnaast is het belangrijk om verschillende modellen te passen en te vergelijken.

Wil je meer informatie over waar je op moet letten bij het passen van snowboardschoenen met veters? Lees dan deze blog

snowboard schoenen hybride sluiting