Goggles met gepolariseerde lens

  •  #1 In Snowboards
  • Al je favoriete merken onder een dak
  • Bestel voor 15:00 uur = dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzenden vanaf € 49.95

Veelgestelde vragen

Welkom in de prachtige wereld van snowboarden! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze uit verschillende snowboards, boots, bindingen en andere snowboard-gerelateerde artikelen. Haal het meeste uit je volgende wintersporttrip met de snowboarduitrusting die het beste bij jou past!

Arno

Snowboard expert

Wat zijn polariserende lenzen plus-icon

Polariserende lenzen zijn brillenglazen die zijn behandeld met een speciale filter die horizontale reflecties van fel licht, zoals zonlicht op water, sneeuw of de weg, elimineert.

Wat zijn de voordelen van polariserende lenzen? plus-icon

Polariserende lenzen verminderen schittering en verblinding, verbeteren het contrast en de kleurperceptie, en verminderen vermoeidheid van de ogen, waardoor ze ideaal zijn voor buitenactiviteiten.

Waarom kiezen voor goggles met polariserende lenzen? plus-icon

Goggles met polariserende lenzen bieden een helderder en scherper zicht, verminderen vermoeidheid van de ogen en verbeteren de veiligheid tijdens activiteiten zoals skiën, snowboarden, autorijden en vissen.

Hoe werken polariserende lenzen? plus-icon

Polariserende lenzen blokkeren horizontale lichtgolven, waardoor alleen verticale lichtgolven worden doorgelaten. Dit helpt om schittering en verblinding te verminderen en zorgt voor een helderder, scherper zicht.

Zijn polariserende lenzen geschikt voor gebruik bij bewolkt weer? plus-icon

Ja, polariserende lenzen zijn ook nuttig bij bewolkt weer, omdat ze schittering verminderen en contrast verbeteren, wat kan helpen om de zichtbaarheid te verbeteren, zelfs als de zon niet schijnt.

Alles over Goggles met Polariserende Lenzen

Polariserende lenzen zijn een geavanceerde technologische innovatie die de wereld van goggles voor wintersporters hebben getransformeerd. Hieronder gaan we dieper in wat polariserende lenzen zijn, hun voordelen en waarom je zou moeten kiezen voor een goggle met polariserende lenzen.

 

goggles met polariserende lenzen

Wat zijn polariserende lenzen?

Polariserende lenzen zijn lenzen die zijn behandeld met een speciale filter die horizontale lichtgolven blokkeert terwijl verticale lichtgolven worden doorgelaten. Dit zorgt ervoor dat schittering en reflecties van horizontale oppervlakken zoals water, sneeuw en ijs worden verminderd, waardoor het contrast en de helderheid van het zicht worden verbeterd.

 

Voordelen van polariserende lenzen

Goggles met polariserende lenzen hebben een aantal voordelen. Hieronde de voornaamste voordelen:

  1. Schitteringsvermindering: Een van de belangrijkste voordelen van polariserende lenzen is hun vermogen om schittering en reflecties van oppervlakken zoals water en sneeuw te verminderen, waardoor een helderder en scherper zicht ontstaat, zelfs in fel zonlicht.
  2. Verbeterd contrast: Door schittering te verminderen en de hoeveelheid verstrooid licht te verminderen, verbeteren polariserende lenzen het contrast tussen objecten en de achtergrond, waardoor details beter zichtbaar worden.
  3. Comfortabel zicht: Met verminderde schittering en verbeterd contrast bieden polariserende lenzen een comfortabeler zicht, waardoor vermoeidheid van de ogen wordt verminderd, vooral tijdens lange dagen op de piste.

Waarom kiezen voor een goggle met polariserende lenzen?

  1. Verbeterd zicht op de piste: Voor skiërs en snowboarders die op zoek zijn naar een helderder, scherper zicht en verminderde schittering op de piste, zijn goggles met polariserende lenzen de ideale keuze.
  2. Veiligheid: Verminderde schittering en verbeterd contrast dragen bij aan een betere dieptewaarneming en perifere zichtbaarheid, wat essentieel is voor het navigeren door verschillende terreinen en het vermijden van obstakels op de berg.
  3. Comfortabeler rijervaring: Met verminderde vermoeidheid van de ogen en verbeterd comfort bieden goggles met polariserende lenzen een comfortabelere rijervaring, zodat skiërs en snowboarders zich kunnen concentreren op het genieten van hun tijd op de berg.

Goggles met polariserende lenzen zijn een must-have voor wintersporters die streven naar een helderder, scherper zicht en verminderde schittering op de piste. Met een breed scala aan merken, stijlen en functies beschikbaar, is er voor elk wat wils in de wereld van goggles met polariserende lenzen.

 

Goggle met polariserende lens kopen

Op zoek naar een gave skibril of goggle met een polariserende lens? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze colelctie goggles vind je de beste modellen van o.a. SmithAnon en Out Of. Bekijk snel alle goggle voor slecht zichtzonnige omstandigheden of goggles met meekleurende lenzen.

goggle met gepolariseerde lens