Ratches

Ratches en ratels vervangen van snowboard bindingen

Natuurlijk wil je niet een halve dag van je wintersport missen door op zoek te moeten naar een snowboardshop waar ze je kunnen helpen met een defecte ratel of ratches. Controleer daarom altijd de snowboard binding onderdelen voordat je op wintersport gaat om teleurstelling te voorkomen.

Wanneer je merkt dat de Ratches van je snowboard bindingen versleten zijn is het raadzaam om deze belangrijke onderdelen tijdig te vervangen. Doe je dit te laat? Dan kan het zomaar zijn dat je een hele dag op de piste mist. Je zal ter plaatsten dan op zoek moeten gaan naar reserve ratches. Het kan zomaar voorkomen dat je lang moet zoeken om dat niet iedere shop het merk van jou bindingen heeft. Kostbare tijd die je natuurlijk veel liever op de piste had doorgebracht.

Helaas zijn de ratches niet allemaal universeel. Ieder merk heeft zo weer zijn eigen dikte en breedte In ons assortiment vind je van de verschillende binding merken ratels. Onder andere van Flow, Rome, Union en Burton.  Hebben we de juiste straps voor je niet op voorraad? Neem dan gerust contact met ons op zodat we voor je op zoek kunnen gaan.

 

snowboard binding ratches

Reserve ratches snowboard bindingen online kopen

Bij Snowboards.nl ben je aan het juiste adres voor een snowboard kopen en allerlei onderdelen hiervan zoals snowboard schoenen en snowboardkleding. Bestel veilig en snel online en wij bezorgen razendsnel via PostNL de order. Kom je liever langs in onze snowboardshop om onze gehele collectie te bekijken? Je bent van harte welkom. We zijn makkelijk te bereiken en je kunt gratis voor de deur parkeren.