Rome

Welkom in de wereld van Rome SDS

Rome SDS (Snowboard Design Syndicate) is opgericht in 2001 door Josh Reed en Paul Maravetz in Waterbury, VT. Beide heren werkten eerder bij Burton Snowboards in hun marketing en product design afdelingen. Samen vonden ze dat de snowboard industrie te veel doorsnee producten uitbracht, gepaard met grote marketing budgetten.

Dit was de aanleiding om hun eigen bedrijf op te richten (Rome SDS) en zich te richten op het maken van superieure producten en niet zozeer op conventionele marketing. In tegenstelling tot andere merken is Rome niet in handen van een skibedrijf. Snowboarden is hun enige focus en ze omarmen de karakters die het snowboarden maken tot wat het nu is.

Rome produceert alles wat je nodig hebt op de berg, van Rome snowboards, Rome snowbootsen Rome bindingen tot volledige outerwear en kleding. Sinds dag 1 is praten over snowboards en snowboarden een fundamenteel aspect van Rome SDS, het voortdurende gesprek dat Rome helpt groeien als merk is het Syndicaat waar ze voor staan, doe mee!

Rome snowboard materiaal

Rome artikelen online bestellen bij Snowboards.nl

Wat goed dat je op zoek bent naar een snowboardartikelen van Rome. Op Snowboards.nl ben je aan het juiste adres voor Rome snowboardartikelen. Bestel veilig en snel online. Wil je liever de gehele collectie van Rome in het echt zien? Kom dan langs in onze snowboardshop. Onze shop is makkelijk te bereiken en je kunt gratis parkeren voor de deur.