Goggles met photochromatische lens

  •  #1 In Snowboards
  • Al je favoriete merken onder een dak
  • Bestel voor 15:00 uur = dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzenden vanaf € 49.95

Veelgestelde vragen

Welkom in de prachtige wereld van snowboarden! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze uit verschillende snowboards, boots, bindingen en andere snowboard-gerelateerde artikelen. Haal het meeste uit je volgende wintersporttrip met de snowboarduitrusting die het beste bij jou past!

Arno

Snowboard expert

Wat zijn photochromatische lenzen? plus-icon

Photochromatische lenzen, ook wel meekleurende lenzen genoemd, zijn brillenglazen die van tint veranderen afhankelijk van de hoeveelheid UV-straling waaraan ze worden blootgesteld.

Hoe werken photochromatische lenzen? plus-icon

Wanneer blootgesteld aan UV-straling, worden de moleculen in de lens geactiveerd en absorberen ze licht, waardoor de lenzen donkerder worden. Wanneer de UV-straling afneemt, worden de moleculen gedeactiveerd en worden de lenzen weer helderder.

Wat zijn de voordelen van photochromatische lenzen? plus-icon

Photochromatische lenzen passen zich automatisch aan veranderende lichtomstandigheden aan, waardoor ze ideaal zijn voor buitensporten en activiteiten waarbij de lichtintensiteit kan varië

Zijn photochromatische lenzen geschikt voor alle weersomstandigheden? plus-icon

Ja, photochromatische lenzen zijn ontworpen om zich aan te passen aan zowel heldere als bewolkte omstandigheden, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan weersomstandigheden.

Hoe snel passen photochromatische lenzen zich aan veranderende lichtomstandigheden aan? plus-icon

De aanpassingssnelheid van photochromatische lenzen kan variëren, maar ze reageren over het algemeen binnen enkele seconden tot enkele minuten op veranderingen in UV-niveaus.

Ontdek de Wereld van Goggles met Photochromatische Lenzen

Photochromatische lenzen hebben de wereld van goggles voor wintersporters getransformeerd met hun innovatieve technologie en veelzijdige prestaties. Hieronder gaan we dieper in op wat photochromatische lenzen zijn, hun voordelen en waarom ze een uitstekende keuze zijn voor wintersporters.

goggles met photochromatische lens

 

Wat zijn  goggles met photochromatische lenzen?

Photochromatische lenzen, ook wel bekend als meekleurende lenzen, zijn lenzen die reageren op veranderingen in omgevingslichtniveaus door automatisch donkerder of lichter te worden. Deze lenzen bevatten fotochromatische moleculen die van structuur veranderen wanneer ze worden blootgesteld aan UV-straling, waardoor ze zich aanpassen aan de hoeveelheid licht die ze ontvangen.

 

Voordelen van photochromatische lenzen

Goggles met photochromatische lenzen hebben meerdere voordelen. Hieronder de voornaamste voordelen:

  1. Aanpassingsvermogen aan lichtomstandigheden: Het belangrijkste voordeel van photochromatische lenzen is hun vermogen om zich automatisch aan te passen aan veranderende lichtomstandigheden, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende weersomstandigheden, van heldere zonnige dagen tot bewolkte omstandigheden.
  2. Gemak: Met photochromatische lenzen hoeven wintersporters zich geen zorgen te maken over het verwisselen van lenzen om zich aan te passen aan veranderende lichtomstandigheden. De lenzen passen zich automatisch aan, waardoor het gebruiksgemak wordt gemaximaliseerd.
  3. Veelzijdigheid: Door hun aanpasbaarheid aan verschillende lichtomstandigheden zijn goggles met photochromatische lenzen uiterst veelzijdig en geschikt voor verschillende activiteiten, waaronder skiën, snowboarden, wandelen en bergbeklimmen.

Waarom kiezen voor een goggle met photochromatische lenzen?

  1. Optimale zichtbaarheid: Goggles met photochromatische lenzen bieden optimale zichtbaarheid onder alle lichtomstandigheden, waardoor wintersporters kunnen genieten van helder, scherp zicht zonder zich zorgen te hoeven maken over verblinding of verminderd zicht.
  2. Gemak: Met photochromatische lenzen is er geen gedoe meer met het verwisselen van lenzen, waardoor wintersporters meer tijd kunnen besteden aan het genieten van hun tijd op de berg.
  3. Veiligheid: Door zich automatisch aan te passen aan veranderende lichtomstandigheden, dragen goggles met photochromatische lenzen bij aan een verbeterde veiligheid op de piste door wintersporters te voorzien van helder zicht en verminderde verblinding.

 

Goggles met photochromatische lenzen zijn de ideale keuze voor wintersporters die streven naar gemak, veelzijdigheid en optimale zichtbaarheid op de piste. Met hun geavanceerde technologie en indrukwekkende prestaties bieden deze goggles een ongeëvenaarde rijervaring voor skiërs en snowboarders van alle niveaus.

 

Goggle met photochromatische lens kopen

Op zoek naar een gave skibril of goggle met een photochromatische lens? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze colelctie goggles vind je de beste modellen van o.a. SmithAnon en Out Of. Bekijk snel alle goggle voor slecht zichtzonnige omstandigheden of goggles met meekleurende lenzen.

goggle met fotochromatische lens