Snowboard wallmounts

  • Gratis verzenden vanaf € 49.95
  • Bestel voor 15:00 uur = dezelfde dag verzonden
  •  #1 In Snowboards
  • Al je favoriete merken onder een dak

Veelgestelde vragen

Welkom in de prachtige wereld van snowboarden! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze uit verschillende snowboards, boots, bindingen en andere snowboard-gerelateerde artikelen. Haal het meeste uit je volgende wintersporttrip met de snowboarduitrusting die het beste bij jou past!

Arno

Snowboard expert

Wat zijn snowboard wallmounts? plus-icon

Snowboard wallmounts zijn bevestigingen die aan de muur worden gemonteerd om snowboards veilig op te bergen en te tonen.

Zijn snowboard wallmounts geschikt voor alle soorten snowboards? plus-icon

Ja, er zijn wallmounts beschikbaar voor verschillende soorten snowboards, waaronder standaard snowboards, splitboards en zelfs snowboards met bindingen

Zijn snowboard wallmounts gemakkelijk te installeren? plus-icon

Over het algemeen zijn snowboard wallmounts eenvoudig te installeren en worden ze geleverd met montagehardware en instructies.

Zijn wallmounts veilig voor mijn snowboard? plus-icon

Ja, mits correct geïnstalleerd, bieden wallmounts een veilige manier om snowboards op te bergen en te beschermen tegen beschadigingen.

Zijn er verschillende soorten wallmounts beschikbaar? plus-icon

Ja, er zijn horizontale en verticale wallmounts beschikbaar, evenals mounts met verschillende ontwerpen en stijlen.

Alles wat je moet weten over Snowboard Wallmounts

Of je nu je snowboard wilt opbergen, pronken met je collectie of gewoon wat ruimte wilt besparen, snowboard wallmounts zijn de perfecte oplossing. In deze uitgebreide gids gaan we dieper in op alles wat je moet weten over wallmounts voor snowboards, van de verschillende soorten tot de installatie en tips voor het kiezen van de juiste.

Wat zijn Snowboard Wallmounts?

Snowboard wallmounts zijn speciaal ontworpen bevestigingen die je aan de muur kunt monteren om je snowboard veilig en gemakkelijk op te bergen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en stijlen, waardoor je de mogelijkheid hebt om je snowboard horizontaal of verticaal op te hangen, afhankelijk van je voorkeur en de beschikbare ruimte.

Verschillende Wallmounts om je snowboard op te hangen.

Vraag je jezelf af hoe je het beste een snowboard aan de muur op moet hangen? Snowboard wallmounts zijn de oplossing. Je kan een snowboard horizontaal of verticaal ophangen aan de muur.

Horizontale Wallmounts:

Deze mounts zijn ontworpen om je snowboard horizontaal aan de muur te hangen. Ze kunnen een enkel snowboard of meerdere snowboards vasthouden, afhankelijk van het ontwerp.

Verticale Wallmounts:

Verticale mounts laten je snowboard rechtop staan tegen de muur. Ze kunnen een strakke en ruimtebesparende optie zijn, vooral voor smallere ruimtes.

snowboard wallmount

Voordelen van een Snowboard Wallmount

Je kan om verschillende redenen een snowboard op hangen aan de muur met een wallmount. De drie meest voorkomdende redenden zie je hieronder:

  1. Ruimtebesparend: Door je snowboard aan de muur te hangen, bespaar je vloerruimte en houd je je ruimte georganiseerd.
  2. Bescherming: Wallmounts houden je snowboard veilig en beschermd tegen beschadigingen die kunnen optreden wanneer het op de grond wordt geplaatst of tegen andere objecten leunt.
  3. Decoratief: Sommige wallmounts zijn niet alleen functioneel, maar dienen ook als decoratief element, waardoor je snowboard een echte eyecatcher wordt in je kamer of garage.

Je snowboard ophangen aan de muur

Wat gaaf dat je jouw snowboard op wilt gaan hangen aan de muur. Dit doe je het handigst met een wallmount. Je schroef de mounts makkelijk en snel aan de muur zodat je jouw snowboard veilig op kan hangen. Scheelt je ruimte en het staat ook nog eens mooi!