OTG goggles

  •  #1 In Snowboards
  • Al je favoriete merken onder een dak
  • Bestel voor 15:00 uur = dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzenden vanaf € 49.95

Veelgestelde vragen

Welkom in de prachtige wereld van snowboarden! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze uit verschillende snowboards, boots, bindingen en andere snowboard-gerelateerde artikelen. Haal het meeste uit je volgende wintersporttrip met de snowboarduitrusting die het beste bij jou past!

Arno

Snowboard expert

Wat betekent OTG? plus-icon

OTG staat voor "Over the Glasses" en verwijst naar skibrillen die speciaal zijn ontworpen om over een bril op sterkte te worden gedragen.

Wat zijn de voordelen van OTG goggles? plus-icon

OTG goggles bieden brildragers het gemak om hun bril te dragen tijdens het skiën of snowboarden, waardoor ze helder zicht hebben zonder hun bril af te hoeven zetten.

Hoe herken ik OTG goggles? plus-icon

OTG goggles hebben een ruim frame en een uitsparing in het schuim rond de oogkas, zodat de brilpoten comfortabel op het gezicht kunnen rusten zonder dat er druk ontstaat.

Zijn OTG goggles geschikt voor alle brilmaten? plus-icon

OTG goggles zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waardoor ze geschikt zijn voor de meeste brilmaten. Het is echter belangrijk om de pasvorm te controleren om ervoor te zorgen dat de bril comfortabel over de bril past.

Zijn OTG goggles compatibel met helmen? plus-icon

Ja, de meeste OTG goggles zijn compatibel met skihelmen en hebben verstelbare bandjes om een ​​veilige pasvorm te garanderen, zelfs wanneer ze over een helm worden gedragen.

Ontdek de Wereld van OTG Goggles: Comfortabel en Veelzijdig

OTG-goggles, ook wel bekend als Over-The-Glasses goggles, zijn ontworpen om te worden gedragen over een bril. Deze innovatieve goggles bieden comfort en helder zicht voor brildragers tijdens het skiën, snowboarden en andere wintersportactiviteiten. Hieronder gaan we dieper in op OTG goggles, inclusief hun voordelen, waarom ze geschikt zijn voor brildragers en waar je op moet letten bij het kiezen van het juiste paar.

 

Wat zijn OTG goggles?

OTG staat voor Over-The-Glasses, wat betekent dat deze goggles zijn ontworpen om over een bril te worden gedragen. Deze goggles hebben voldoende ruimte in het frame om comfortabel over de bril te passen, waardoor brildragers helder zicht hebben zonder hun bril te hoeven verwijderen.

otg goggle

Voordelen van goggles voor brildragers

  1. Comfortabele pasvorm: Het belangrijkste voordeel van OTG goggles is de comfortabele pasvorm voor brildragers. Door voldoende ruimte in het frame kunnen brildragers hun bril onder de goggles dragen zonder dat het knijpt of ongemak veroorzaakt.
  2. Helder zicht: OTG goggles zorgen voor helder zicht door de bril heen, waardoor brildragers kunnen genieten van een optimale zichtbaarheid op de piste zonder compromissen te hoeven sluiten.
  3. Veelzijdigheid: Deze goggles zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende weersomstandigheden en terreinen, waardoor brildragers kunnen genieten van een breed scala aan wintersportactiviteiten zonder zich zorgen te hoeven maken over hun bril.

goggle voor brildrager

Waarom kan een OTG goggle over de bril?

  1. Ruimte in het frame: OTG goggles zijn speciaal ontworpen met een ruim frame dat voldoende ruimte biedt voor de bril van de drager. Hierdoor kunnen brildragers hun bril comfortabel onder de goggles dragen zonder dat het knijpt of ongemak veroorzaakt.
  2. Verstelbare banden: De banden van OTG goggles zijn vaak verstelbaar, waardoor ze kunnen worden aangepast aan de individuele pasvorm van de brildrager. Dit zorgt voor een veilige en comfortabele pasvorm, zelfs over een bril.
  3. Compatibiliteit met helm: OTG goggles zijn ook compatibel met helmen, waardoor brildragers een volledige uitrusting kunnen dragen zonder concessies te doen aan comfort of prestaties op de piste.

OTG goggles zijn de ideale keuze voor brildragers die op zoek zijn naar comfort, helder zicht en veelzijdigheid tijdens het skiën, snowboarden en andere wintersportactiviteiten. Met hun speciaal ontworpen frame en verstelbare banden bieden deze goggles een comfortabele en veilige pasvorm voor brildragers van alle niveaus.

OTG Goggle kopen

Op zoek naar een gave OTG skibril of goggle? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze collectie goggles vind je de beste modellen van o.a. SmithAnon en Out Of. Bekijk snel alle goggle voor slecht zichtzonnige omstandigheden of goggles met meekleurende lenzen.

skibril voor brildrager