Schroeven

Schroeven voor snowboard bindingen

Het onderdeeltje van je uitrusting die misschien wel het meest over het hoofd wordt gezien zijn de schroeven van je snowboard bindingen. Het kan daarom geen kwaad om een aantal schroeven als reserve mee te nemen naar je snowboardtrip. Daarnaast kan het zijn dat na enkele jaren de schroeven los trillen wanneer de het schroefdraadborgmiddel versleten is.

Schroeven van snowboard binding vervangen

Wanneer je geregeld de bindingen van je snowboard afschroeft kan het voorkomen dat je de schroeven verliest of dat je het draait of de kop beschadigd. Controleer daarom altijd ruim voordat je op wintersport gaat of je gear nog compleet is en goed functioneert. Zijn de schroeven niet meer goed? Vervang dan direct de schroeven door nieuwe. Zo voorkom je dat je bindingen los trillen na een halve dag snowboarden.

snowboard binding schroeven

Reserve schroeven snowboardbindingen online kopen

Bij Snowboards.nl ben je aan het juiste adres voor een snowboard kopen en allerlei snowboard bindingen onderdelen hiervan zoals schroeven. Bestel veilig en snel online en wij bezorgen razendsnel via PostNL de order. Kom je liever langs in onze snowboardshop om onze gehele collectie te bekijken? Je bent van harte welkom. We zijn makkelijk te bereiken en je kunt gratis voor de deur parkeren.