Goggles met cilindrische lens

  •  #1 In Snowboards
  • Al je favoriete merken onder een dak
  • Bestel voor 15:00 uur = dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzenden vanaf € 49.95

Veelgestelde vragen

Welkom in de prachtige wereld van snowboarden! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze uit verschillende snowboards, boots, bindingen en andere snowboard-gerelateerde artikelen. Haal het meeste uit je volgende wintersporttrip met de snowboarduitrusting die het beste bij jou past!

Arno

Snowboard expert

Wat zijn cilindrische lenzen? plus-icon

Cilindrische lenzen hebben een gebogen vorm in één richting (horizontaal of verticaal), maar zijn vlak in de andere richting. Ze hebben geen bolvormig ontwerp zoals sferische lenzen.

Wat zijn de voordelen van cilindrische lenzen? plus-icon

Cilindrische lenzen zijn over het algemeen goedkoper om te produceren dan sferische lenzen, waardoor ze een meer betaalbare optie zijn voor skibrillen. Ze bieden nog steeds uitstekende optische helderheid en zijn geschikt voor skiërs en snowboarders van alle niveaus.

Bieden cilindrische lenzen nog steeds een goed zicht? plus-icon

Ja, cilindrische lenzen bieden nog steeds uitstekend zicht tijdens het skiën en snowboarden. Hoewel ze misschien niet dezelfde brede gezichtsveld bieden als sferische lenzen, bieden ze nog steeds heldere en scherpe beelden.

Zijn cilindrische lenzen geschikt voor alle weersomstandigheden? plus-icon

Ja, cilindrische lenzen kunnen worden gebruikt in verschillende weersomstandigheden, maar ze zijn vooral geschikt voor gemiddelde tot heldere omstandigheden. Voor extreem wisselende omstandigheden kunnen skibrillen met verwisselbare lenzen een betere optie zijn.

Zijn alle cilindrische lenzen hetzelfde? plus-icon

Nee, cilindrische lenzen kunnen verschillen in kwaliteit, materialen en optische eigenschappen, afhankelijk van het merk en het model van de skibril. Het is belangrijk om de specificaties van de lens te controleren voordat je een aankoop doet.

Ontdek de beste snowboard goggles met een cilindrische lens

Goggles met cilindrische lenzen zijn een essentieel onderdeel van de uitrusting voor wintersportliefhebbers over de hele wereld. Maar wat zijn cilindrische lenzen precies en waarom zijn ze zo populair? Hieronder duiken we dieper in op dit onderwerp en beantwoorden we al je vragen over goggles met cilindrische lenzen.

goggles met cilindrische lens

 

Wat zijn goggle met cilindrische lenzen?

Brillen met Cilindrische lenzen hebben een gebogen vorm die lijkt op een cilinder. In tegenstelling tot sferische lenzen, die een gebogen vorm hebben in zowel de verticale als horizontale richting, hebben cilindrische lenzen alleen een gebogen vorm in één richting. Dit betekent dat ze plat zijn in één richting en gebogen in de andere, waardoor ze een cilindrische vorm hebben.

 

Voordelen van goggle met een cilindrische lens

Brillen en goggles met een cilindrische lens hebben een aantal voordelen. Hieronde de voornaamste voordelen:

  1. Prijs: Cilindrische lenzen zijn over het algemeen goedkoper om te produceren dan sferische lenzen, wat resulteert in meer betaalbare goggles voor consumenten.
  2. Minder vervorming: Omdat cilindrische lenzen een eenvoudiger ontwerp hebben dan sferische lenzen, hebben ze over het algemeen minder vervorming aan de randen van het gezichtsveld.
  3. Stijlvol ontwerp: Veel mensen vinden de cilindrische vorm esthetisch aantrekkelijk en kiezen daarom voor goggles met cilindrische lenzen vanwege hun unieke uitstraling.

Verschil tussen goggle met cilindrische en sferische lenzen

Het belangrijkste verschil tussen cilindrische en sferische lenzen is de vorm. Terwijl cilindrische lenzen een gebogen vorm hebben in slechts één richting, hebben sferische lenzen een gebogen vorm in zowel de verticale als horizontale richting. Dit resulteert in een grotere gezichtshoek en minder optische vervorming met sferische lenzen, maar ze zijn over het algemeen duurder om te produceren.

 

Of je nu een ervaren skiër of snowboarder bent of gewoon op zoek bent naar een stijlvolle bril voor je volgende wintersportavontuur, goggles met cilindrische lenzen bieden een uitstekende optie om je ogen te beschermen en je zicht te optimaliseren. Met een scala aan stijlen, kleuren en technologieën beschikbaar, is er voor elk wat wils in de wereld van goggles met cilindrische lenzen.

 

Goggle met cilindrische lens kopen

Op zoek naar een gave skibril of goggle met een cilindrische lens? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze colelctie goggles vind je de beste modellen van o.a. Smith, Anon en Out Of. Bekijk snel alle goggle voor slecht zicht, zonnige omstandigheden of goggles met meekleurende lenzen.

goggle met cilindrische lenzen