Anon

  • Gratis verzenden vanaf € 49.95
  • Bestel voor 15:00 uur = dezelfde dag verzonden
  •  #1 In Snowboards
  • Al je favoriete merken onder een dak

Veelgestelde vragen

Welkom in de prachtige wereld van snowboarden! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze uit verschillende snowboards, boots, bindingen en andere snowboard-gerelateerde artikelen. Haal het meeste uit je volgende wintersporttrip met de snowboarduitrusting die het beste bij jou past!

Arno

Snowboard expert

Wat is Anon voor een merk? plus-icon

Anon is een bekend merk dat gespecialiseerd is in wintersportaccessoires, met name goggles en helmen.

Welk soort producten maakt Anon? plus-icon

Anon produceert skibrillen, snowboardbrillen, helmen en andere wintersportaccessoires.

Waar staat Anon bekend om? plus-icon

Anon staat bekend om zijn innovatieve technologieën, zoals hun "Magna-Tech" lenswisselsysteem en hoogwaardige optische prestaties in hun brillen.

Zijn Anon-producten alleen geschikt voor zowel snowboarden als skiën? plus-icon

Hoewel Anon zijn oorsprong heeft in de snowboardwereld, zijn de meeste van hun producten, zoals brillen en helmen, geschikt voor zowel snowboarden als skiën.

Te gekken artikelen van Anon kopen

Voor te gekke artikelen van Anon bij je bij Snowboards.nl aan het juiste adres! In onze collectie vind je een uitgebreide collectie artikelen van Anon voor zowel dames als heren. Lees hieronder meer informatie over Anon en het ontstaan van dit gave wintersport merk

Anon werd in 2001 opgericht door Burton Snowboards. Het merk werd opgericht met het doel om stijlvolle, technische snowboard brillen en ski brillen te maken die zouden voldoen aan de eisen van het Burton pro-team en rijders over de hele wereld.

anon kleding

Met de steun van Burton heeft Anon consequent een bril geleverd die zorgt voor een optimaal zicht voor alle winterse weersomstandigheden. Anon heeft met een focus op vooruitstrevende ontwerpen en technische uitrusting, artikelen ontworpen die passen bij de behoeften van 's werelds beste snowboarders. Het team van Anon bestond destijds uit Bode Merril, jibbin' Jeremy Jones en Seppe Smits.

In de beginjaren Ontwikkelde merk RED snowboardhelmen namens Burton. Om het merk Anon te laten groeien onder snowboarders en skiërs is besloten om RED over te laten vloeien naar Anon. Op dit moment zijn de Anon goggles  en anon helmen niet meer weg te denken op de markt van wintersport artikelen.

anon wintersport kleding

Waarom Anon bestellen bij Snowboards.nl?

Dat het merk Anon behoort tot de beste merken die zich richten op het maken van kwalitatieve skibrillen en snowboard helmen zal je niet ontgaan zijn. Wij van Snowboards.nl zijn dan ook erg enthousiast met dit merk in onze collectie. Je wintersport zal nooit meer hetzelfde zijn met een goggle van Anon. Dingen die je eerst nooit zag worden nu ineens zichtbaar. Wil je een nieuwe Anon skibril kopen bij ons in de winkel? Heb je al een skihelm? Neem deze dan mee naar de winkel. Dat is wel zo makkelijk met passen. Heb je nog geen helm? Dan adviseren we om te kiezen voor de combinatie van een Anon skibril en een Anon skihelm.

Anon bestellen zonder verzendkosten

Weet je precies wat je van Anon wilt bestellen? bestel dan veilig en snel op Snowboards.nl. Wil je liever de Anon artikelen in het echt zie of passen? Kom dan langs in onze snowboardshop. Onze snowboard winkel is makkelijk te bereiken en de auto kan gratis voor de deur geparkeerd worden. 

anon snowboard kleding