Straps

Straps vervangen van snowboardbindingen

Niets is zo vervelend wanneer je op de piste tot de conclusie komt dat de straps van je strap bindingen versleten of gebroken zijn. Controleer altijd ruim voor je wintersporttrip of je bindingen nog compleet zijn en of alles nog goed werkt.

Wanneer je merkt dat de kartels van je straps versleten zijn is het raadzaam om de straps tijdig te vervangen. Doe je dit te laat? Dan kan het zomaar zijn dat je een hele dag op de piste mist. Je zal ter plekke dan op zoek moeten gaan naar reserve straps. Kostbare tijd die je natuurlijk veel liever op de piste had doorgebracht.

Helaas zijn de straps niet allemaal universeel. Ieder merk heeft zo weer zijn eigen dikte, breedte en hoeveelheid kartels. In ons assortiment vind je straps van verschillende merken. Let bij het kopen van nieuwe straps op dat het merk overeenkomt met het merk van je bindingen. In onze collectie vind je straps van Flow, Rome, Union en Burton. Hebben we de juiste straps voor je niet op voorraad? Neem dan gerust contact met ons op zodat we voor je op zoek kunnen gaan.

snowboard bindingen straps

Reserve straps snowboard bindingen online kopen

Bij Snowboards.nl ben je aan het juiste adres voor snowboard bindingen en allerlei andere bindingen onderdelen voor snowboards. Bestel veilig en snel online en wij bezorgen je gewenste onderdelen veilig en snel via PostNL. Kom je liever langs in onze snowboardshop om onze gehele collectie snowboards  te bekijken? Je bent van harte welkom! We zijn makkelijk te bereiken en je kunt gratis voor de deur parkeren.