ThirtyTwo snowboardschoenen

ThirtyTwo snowboard schoenen

Thirtytwo snowboardschoenen zijn het resultaat van een passie voor snowboarden en innovatie. Het merk werd in 1995 opgericht door snowboarders voor snowboarders, met als doel schoenen te creëren die de prestaties en het comfort naar nieuwe hoogten tillen.
Het ontstaan van Thirtytwo is geworteld in de behoefte aan hoogwaardige snowboardschoenen die specifiek zijn ontworpen voor de veeleisende behoeften van snowboarders. De oprichters wilden een merk creëren dat de perfecte balans biedt tussen functionaliteit, stijl en duurzaamheid. Met jarenlange ervaring in de snowboardindustrie en een diepgaand begrip van de sport, begonnen ze met het ontwikkelen van schoenen die aan deze criteria voldoen.
Door voortdurende innovatie en samenwerking met professionele snowboarders heeft Thirtytwo zich gevestigd als een toonaangevend merk in de snowboardwereld. De schoenen worden gekenmerkt door geavanceerde technologieën, hoogwaardige materialen en aandacht voor detail. Of je nu een beginnende snowboarder bent of een doorgewinterde professional, Thirtytwo biedt schoenen die je prestaties op de berg naar een hoger niveau tillen.

Bekijk naast onze collectie ThirtyTwo snowboardschoenen ook de rest van onze snowboardschoenen en bestel direct online met gratis verzending vanaf €39,95,- in Nederland!

ThirtyTwo snowboardschoenen

Thirty Two snowboard schoenen technology

De technologieën achter Thirtytwo snowboardschoenen belichamen innovatie en prestaties. Elk paar is doordrenkt met geavanceerde functies die zijn ontworpen om jouw snowboardervaring naar een hoger niveau te tillen.
De Heat Moldable Intuition Foam biedt een op maat gemaakte pasvorm door te reageren op de warmte van je voeten, waardoor je de perfecte balans tussen comfort en ondersteuning krijgt. De STI Energy Foam zool absorbeert schokken en trillingen, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en jouw rit soepel blijft.
De Performance Rubber Outsole zorgt voor optimale grip op en naast het bord, terwijl de 3D Molded Tongue een nauwkeurige pasvorm en flexibiliteit biedt. De artikelen van Thirtytwo zijn ontwikkeld met input van professionele snowboarders, wat resulteert in schoenen die bestand zijn tegen de meest veeleisende omstandigheden.
Of je nu een freestyle-rijder, backcountry-avonturier of alles daartussenin bent, de technologieën van Thirtytwo zijn ontworpen om te voldoen aan jouw unieke behoeften en stijl, zodat je met vertrouwen en comfort kunt snowboarden.

Bekijk ook de beste aanbiedingen voor snowboards!

thirtytwo snowboard schoenen

Verschillende ThirtyTwo snowboardschoenen

ThirtyTwo werkt met 4 verschillende liners. De Comfort, Team, Performance en de Elite liner.

  • De comfort liner is een head moldable Insulation binnen schoen met een comfort harnas en een comfort zool.
  • De Team is een iets hardere binnenschoen met ook een head moldable Insulation liner. Daarnaast een verbeterd Harnas en een meer ondersteunende zool.
  • Performance liner is weer een stukje stijver en beter te vervormen dan de Team binnen schoen. Ook deze schoen komt met een head moldable Insulation binnenschoen, verbeterde zool en een nog mooier harnas waarmee je vast zit in je buitenschoen.
  • De Elite liner, de crème de la crème onder de binnen schoenen. Compleet hervormbare Insulation liner met een custom zool, supersterk harnas en te regelen flex in de schoen dmv inserts. Is alleen het beste goed genoeg en wil je strak in je schoen zitten? Kijk dan zeker naar de Elite liner.

Type sluiting op je ThirtyTwo snowboarschoenen

Thirtytwo snowboardschoenen combineren functionaliteit en stijl met hun diverse veters en BOA-sluitsystemen. Met traditionele veters kun je de pasvorm naar wens aanpassen, waarbij je elke zone van de schoen individueel kunt strak trekken voor ultieme controle en comfort. Dit klassieke systeem biedt een vertrouwde pasvorm die door veel snowboarders wordt gewaardeerd.

Aan de andere kant bieden de BOA-sluitingen een modernere benadering. Met een simpele draai aan de BOA-draaiknop kun je snel en nauwkeurig de spanning in de schoenen aanpassen, waardoor je in enkele seconden een perfecte pasvorm krijgt. Dit is vooral handig voor diegenen die graag snel de berg op willen en geen tijd willen verspillen aan het strikken van veters.

Of je nu de voorkeur geeft aan traditionele veters of het gemak van BOA-sluitingen, Thirtytwo heeft verschillende modellen beschikbaar om aan jouw behoeften te voldoen. Dit stelt je in staat om je eigen unieke stijl en pasvorm te kiezen, zodat je met vertrouwen en gemak kunt genieten van je snowboardervaring

ThirtyTwo snowboardschoenen online kopen

ThirtyTwo snowboardschoenen online kopen? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres. In ons collectie ThirtyTwo snowboard boots vind je modellen voor zowel heren als dames. Het beste is altijd om verschillende modellen te passen. Kom dus gerust langs in onze snowboardshop en laat je adviseren.

Naast te gekke 32 boots hebben we ook snowboardschoenen van Burton, Rome en Nidecker