Goggles met torische lens

  •  #1 In Snowboards
  • Al je favoriete merken onder een dak
  • Bestel voor 15:00 uur = dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzenden vanaf € 49.95

Veelgestelde vragen

Welkom in de prachtige wereld van snowboarden! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze uit verschillende snowboards, boots, bindingen en andere snowboard-gerelateerde artikelen. Haal het meeste uit je volgende wintersporttrip met de snowboarduitrusting die het beste bij jou past!

Arno

Snowboard expert

Wat zijn torische lenzen voor goggles plus-icon

Torische lenzen hebben een speciale vorm om astigmatisme te corrigeren, een veel voorkomende oogafwijking waarbij het oog niet in staat is om licht gelijkmatig te focussen op het netvlies.

Wat zijn de voordelen van torische lenzen? plus-icon

Torische lenzen bieden een betere correctie voor astigmatisme, wat resulteert in scherper zicht en minder visuele vervorming tijdens het dragen van goggles.

Zijn torische lenzen duurder dan sferische lenzen? plus-icon

Over het algemeen zijn torische lenzen duurder dan standaard sferische lenzen vanwege hun speciale ontwerp en productieproces

Zijn torische lenzen gevoeliger voor krassen dan sferische lenzen? plus-icon

Torische lenzen zijn over het algemeen niet gevoeliger voor krassen dan sferische lenzen, maar het is nog steeds belangrijk om ze met zorg te behandelen en te reinigen om krassen te voorkomen

Zijn torische lenzen beschikbaar in verschillende kleuren en tinten? plus-icon

Ja, net als sferische lenzen zijn torische lenzen verkrijgbaar in verschillende kleuren en tinten om aan individuele voorkeuren te voldoen en om bescherming te bieden tegen verschillende lichtomstandigheden.

Ontdek de Innovatie van Goggles met Torische Lenzen

Goggles met torische lenzen zijn een opkomende trend in de wereld van wintersportuitrusting. Hieronder gaan we dieper in op wat torische lenzen zijn, hun voordelen, het verschil tussen torische en sferische lenzen, en waarom je zou moeten kiezen voor een goggle met torische lenzen.

goggles met torische lens

 

Wat zijn goggles met torische lenzen?

Torische lenzen zijn lenzen die een speciale kromming hebben om astigmatisme te corrigeren, een veelvoorkomende oogafwijking waarbij het hoornvlies of de ooglens een ongelijke kromming heeft. Deze ongelijkmatige kromming leidt tot vervorming van het beeld en onscherpte, vooral bij het kijken naar objecten op verschillende afstanden. Torische lenzen zijn ontworpen om deze vervormingen te corrigeren en een helderder, scherper zicht te bieden.

 

Voordelen van torische lenzen

Goggles met torische lenzen hebben enkele voordelen. Hieronder de voornaamste voordelen:

  1. Astigmatisme correctie: Het belangrijkste voordeel van torische lenzen is hun vermogen om astigmatisme te corrigeren, waardoor mensen met deze oogafwijking een helderder en scherper zicht krijgen.
  2. Comfortabel dragen: Door de gepersonaliseerde kromming passen torische lenzen comfortabel op het oogoppervlak, waardoor irritatie en ongemak worden geminimaliseerd.
  3. Verbeterde visuele helderheid: Met astigmatisme gecorrigeerd kunnen dragers van torische lenzen genieten van een verbeterde visuele helderheid en scherpte, vooral bij het kijken naar objecten op verschillende afstanden.

Verschil tussen torische en sferische lenzen

Het belangrijkste verschil tussen torische en sferische lenzen ligt in hun ontwerp en functie. Terwijl torische lenzen specifiek zijn ontworpen om astigmatisme te corrigeren door een ongelijke kromming aan te passen, zijn sferische lenzen ontworpen om standaard visuele afwijkingen zoals bijziendheid en verziendheid te corrigeren zonder rekening te houden met astigmatisme. Daarnaast hebben torische lenzen een cilindrische en een sferische component, terwijl sferische lenzen alleen een sferische component hebben.

 

Waarom kiezen voor een goggle met torische lenzen?

  1. Gerichte correctie: Voor mensen met astigmatisme bieden goggles met torische lenzen een gerichte correctie om een helderder en scherper zicht te verkrijgen tijdens het skiën of snowboarden.
  2. Verbeterd comfort: De gepersonaliseerde pasvorm van torische lenzen zorgt voor een comfortabele draagervaring, zelfs tijdens lange dagen op de piste.
  3. Optimale visuele helderheid: Met astigmatisme gecorrigeerd kunnen dragers van torische lenzen genieten van een verbeterde visuele helderheid en scherpte, wat essentieel is voor een veilige en plezierige wintersportervaring.

 

Goggles met torische lenzen bieden een op maat gemaakte oplossing voor skiërs en snowboarders met astigmatisme, waardoor ze kunnen genieten van een helderder, scherper en comfortabeler zicht op de berg. Met een breed scala aan merken, stijlen en functies beschikbaar, is er voor elk wat wils in de wereld van goggles met torische lenzen.

 

Goggle met torische lens kopen

Op zoek naar een gave skibril of goggle met een torische lens? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze colelctie goggles vind je de beste modellen van o.a. SmithAnon en Out Of. Bekijk snel alle goggle voor slecht zichtzonnige omstandigheden of goggles met meekleurende lenzen.

goggle met toric lens