Airblaster snowboard broeken

Airblaster snowboard broek kopen

Ben je op zoen naar een kwalitatief goede snowboard broek waar jij jezelf mee onderscheid? Kijk dan eens naar onze Airblaster snowboard broeken. Airblaster is een te gek Amerikaanse merk en is het enige bedrijf dat in handen is en gerund wordt door echte boarders. Niet voor niets dat ze te gekken Airblaster snowboard broeken produceren.

Het merk Airblaster  is gevestigd in Oregon waarvan uit ze de hele wereld bedienen van snowboardbroeken van hoge kwaliteit waarbij plezier maken en gevoel van vrijheid en een algeheel goed product voor een goede prijs hoog in het vaandel staat.

airblaster snowboard broeken

Airblaster snowboard broeken in verschillende stijlen.

Airblaster maakt voor iedere doelgroep, verschillende stijlen snowboard broekeb in verschillende prijs segmenten. De collectie Airblaster pants kan je verdelen in drie stijlen.

  1. De Beast series met o.a. shell broeken  met hoge technische eisen. Denk aan een 3 laags systeem, 30k waterkolom en compleet wind en waterdicht.
  2. Glacier series, Deze stoere lijn komt met een breed aanbod aan gevoerde snowboard broeken met een waterkolom van 15K en compleet wind dicht.
  3. Freedom series, dit is een stoere serie met gevoerde en snowboard broeken met een waterkolom tot 10k.

airblaster snowboardbroeken

#Staywild met Airblaster pants

Airblaster staat ervoor dat jij gewoon zoveel mogelijk plezier en voldoening uit jou dagen op de piste haalt. #Staywild is hierbij hun motto. De dagen op de piste zijn vaak gelimiteerd. Dus, als je op de piste bent moet alles gewoon goed zijn en moet je eigenlijk niet lopen knoeien met snowboard broeken die je letterlijk in de kou laat staan. 

Airblaster snowboard broek online bestellen

Heb je al een gave Airblaster snowboard broek gespot? Bestel hem dan makkelijk en snel online op snowboards.nl. Liever de Airblaster broeken in het echt komen bekijken? Dat kan uiteraard! Kom langs in onze snowboardshop om de gehele collectie Airblaster te komen bekijken

airblaster snowboardpant