Airblaster snowboardjassen

Airblaster snowboard jas kopen

Ben je op zoen naar een kwalitatief goede snowboard jas waar jij jezelf mee onderscheid? Kijk dan eens naar onze Airblaster snowboard jassen. Het te gekke Amerikaanse merk is het enige bedrijf dat in handen is en gerund wordt door snowboarders. Niet voor niets dat ze te gekken Airblaster snowboard jassen produceren.

Het merk Airblaster  is gevestigd in Oregon waarvan uit ze de hele wereld bedienen van snowboardjassen van hoge kwaliteit waarbij plezier maken en gevoel van vrijheid en een algeheel goed product voor een goede prijs hoog in het vaandel staat.

airblaster snowboard jassen

Airblaster snowboard jassen in verschillende stijlen.

Airblaster maakt voor iedere doelgroep, verschillende stijlen snowboard jassen in verschillende prijs segmenten. De collectie Airblaster jacks kan je verdelen in drie stijlen.

  1. De Beast series met o.a. shell jassen  met hoge technische eisen. Denk aan een 3 laags systeem, 30k waterkolom en compleet wind en waterdicht.
  2. Glacier series, Deze stoere lijn komt met een breed aanbod aan gevoerde snowboard jassen met een waterkolom van 15K en compleet wind dicht.
  3. Freedom series, dit is een stoere serie met gevoerde en snowboard jassen met een waterkolom tot 10k.

airblaster snowboard jassen

#Staywild met Airblaster jacks

Airblaster staat ervoor dat jij gewoon zoveel mogelijk plezier en voldoening uit jou dagen op de piste haalt. #Staywild is hierbij hun motto. De dagen op de piste zijn vaak gelimiteerd. Dus, als je op de piste bent moet alles gewoon goed zijn en moet je eigenlijk niet lopen knoeien met snowboard jassen die je letterlijk in de kou laat staan. Alle Airblaster jacks hebben een sneeuwvanger om sneeuw buiten te houden wanneer je een schuiver maakt. Ga je lekker snowboarden in het voorjaar? Of krijg je het te warm tijdens een intensieve dag op de berg? Rits snel de ritsen onder de oksels open van je Airblaster jack voor frisse lucht en extra ventilatie.

Airblaster snowboard jas online bestellen

Heb je al een gave Airblaster snowboard jas gespot? Bestel hem dan makkelijk en snel online op snowboards.nl. Liever de Airblaster jassen in het echt komen bekijken? Dat kan uiteraard! Kom langs in onze snowboardshop om de gehele collectie Airblaster te komen bekijken

airblaster snowboard jacks