Airblaster Ninja Suits

Altijd warm met Airblaster Ninja Suits

Soms kom je items tegen waarvan je denk; dat is niet iets voor mij. Tot dat je het een keer geprobeerd of ervaren hebt. De airblaster Ninja Suits is zo’n item. Nooit meer een optrekkend shirt of een afzakken thermobroek. Airblaster Ninja Suits zitten als gegoten en houden je comfortabel warm en droog terwijl jij lekker aan het skiën of snowboarden bent.

Airblaster Ninja suits voor dames

Wel een last van een koude en blote rug tijdens het snowboarden? Niets is zo vervelend als een blote rug wanneer je met je kont in de sneeuw zit om je bindingen vast te strappen. Met Airblaster Ninja Suits is dat gelukkig verleden tijd.  Airblaster heeft voor dames de Ninja Suit aangepast aan een vrouwspecifieke pasvorm. Daarnaast kan je kiezen voor een Airblaster Ninja Suit met capuchon of zonder. Heb je lang haar of een mooie paardenstaart? Daar heeft Airblaster ook aan gedacht! Aan de achterzijde van de capuchon zit een opening op je haar uit et laten steken. Slim he!

Airblaster Ninja Suits

airblaster ninja suits

Airblaster Ninja Suits in te gekke kleuren en prints

Airblaster staat bekend om te gekke prints en kleuren combinaties. Dit is voor de Ninja Suist niets anders. Uiteraard kan je ook voor veilig gaan en zwart kiezen, Maar wat is er nu leuker om je jas uit te trekken tijden de apres ski en je te gekke Airblaster Ninja Suit te showen

Airblaster Ninja Suits online kopen bij Snowboards.nl

Op zoek naar een Airblaster Ninja Suit? Dan ben je bij Snowboards.nl aan het juiste adres! Weet je precies wel print of kleur je wilt? Bestel deze dan veilig en snel online. Liever passen of de ninja suits in de winkel passen? Kom dan langs in onze snowboardshop.

Bekijk snek onze gehele collectie Airblaster snowboard kleding