Supermatic bindingen

  • Gratis verzenden vanaf € 49.95
  • Bestel voor 15:00 uur = dezelfde dag verzonden
  •  #1 In Snowboards
  • Al je favoriete merken onder een dak

Veelgestelde vragen

Welkom in de prachtige wereld van snowboarden! We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze uit verschillende snowboards, boots, bindingen en andere snowboard-gerelateerde artikelen. Haal het meeste uit je volgende wintersporttrip met de snowboarduitrusting die het beste bij jou past!

Arno

Snowboard expert

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Nidecker Supermatic bindingen? plus-icon

De Nidecker Supermatic-bindingen hebben mogelijk kenmerken zoals verstelbare straps, een comfortabel voetbed, een responsieve highback en een dempingssysteem voor comfort en prestaties.

Hebben de Nidecker Supermatic bindingen verstelbare straps? plus-icon

Ja, veel snowboardbindingen, waaronder de Nidecker Supermatic, hebben verstelbare straps om een goede pasvorm en ondersteuning te bieden.

Zijn de Nidecker Supermatic bindingen geschikt voor snowboarders van alle niveaus? plus-icon

Afhankelijk van het model kunnen Nidecker Supermatic-bindingen geschikt zijn voor snowboarders van verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden.

Kan ik Nidecker Supermatic bindingen gebruiken op elk type snowboard? plus-icon

Ja, de meeste snowboardbindingen zijn compatibel met standaard snowboardinserts, waardoor ze op de meeste snowboards kunnen worden gebruikt.

Zijn de Nidecker Supermatic-bindingen geschikt voor gevorderde snowboarders? plus-icon

Ja, de Nidecker Supermatic-bindingen kunnen geschikt zijn voor gevorderde snowboarders, afhankelijk van hun voorkeuren en rijstijl. Ze bieden een goede balans tussen responsiviteit en speelsheid.

De Nidecker Supermatic bindingen zijn een gamechanger

De Nidecker Supermatic bindingen mag als een gamechanger worden bestempeld. Gamechanger is een term die in de meeste industrieën veel wordt gebruikt, en snowboarden is daarop geen uitzondering. Elk seizoen komen verschillende merken met nieuwe ideeën en producten om het snowboarden makkelijk, comfortabeler en beter te maken. Veel van deze innovaties zien we na een á twee jaar weer verdwijnen. Dat zal voor deze geniale snowboard bindingen niet het geval zijn

Waarom worden de Supermatic bindingen een succes?

Het grote voordeel van de Nidecker Supermatic binding is dat deze binding gecombineerd kan worden met ieder willekeurige snowboard schoenen. Waar je met Step-On van Burton afhankelijk bent van Burton schoenen, tegenwoordig ook DC, passen alle boots van alle merken in de Surpermatic binding. Zonder twijfel het belangrijkste onderdeel van je hele snowboard-setup zijn je boots. Het maakt niet uit hoeveel geld je aan je uitrusting spendeert, als je boots niet goed passen, is het game over. Dit is de 'universele' factor, en het is een slimme zet van Nidecker, waardoor het budget en de fit van een individuele rijder voorop kunnen lopen.

Nidecker Supermatic bindingen in het wit en groen

Nidecker Supermatic

Nidecker Supermatic bindingen

Waarom kiezen voor Nidecker Supermatic bindingen?

Nidecker Supermatic bindingen zijn een uitstekende keuze voor snowboarders die op zoek zijn naar prestatiegerichte en veelzijdige bindingen. Deze bindingen zijn ontworpen met geavanceerde technologieën en materialen om een optimaal niveau van responsiviteit, comfort en controle te bieden tijdens het snowboarden.

Een van de belangrijkste redenen om te kiezen voor Nidecker Supermatic bindingen is hun duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de ruwe omstandigheden op de berg, waardoor ze lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage.

Daarnaast zijn de Nidecker Supermatic bindingen uitgerust met verstelbare straps en highbacks, waardoor ze kunnen worden aangepast aan de individuele pasvorm en voorkeuren van de snowboarder. Dit zorgt voor een comfortabele en ondersteunende pasvorm, wat essentieel is voor een gecontroleerde en stabiele rit op elke helling.

De responsiviteit van de Nidecker Supermatic bindingen maakt ze ideaal voor snowboarders die graag snelheid willen maken en scherpe bochten willen maken. Ze bieden een directe krachtoverdracht van de snowboarder naar het board, waardoor nauwkeurige bewegingen en manoeuvres mogelijk zijn.

Tot slot zijn Nidecker Supermatic bindingen ontworpen door een gerenommeerd merk met een lange geschiedenis in de snowboardindustrie. Dit garandeert een hoge kwaliteit en prestatieniveau, waardoor je met vertrouwen kunt genieten van je snowboardavonturen op elk terrein. Kies voor Nidecker Supermatic bindingen als je op zoek bent naar topprestaties en betrouwbaarheid op de piste.

 

Supermatic bindingen

Supermatic bindingen in vergelijking met Flow bindingen

Wellicht overbodig nieuws maar Nidecker heeft enkele jaren geleden Flow overgenomen. Direct na de overname zijn de bindingen onder handen genomen en aanzienlijk verbeterd. Ook met de Supermatic bindingen laat Nidecker niets aan het toeval over. Veiligheid staat voorop en alle mogelijk tests zijn uitgevoerd op de bindingen als alle onderdelen. Het grote verschil tussen Flow bindingen en een Supermatic binding is dat je niet hoeft te bukken wanneer je de binding wilt sluiten. Daarnaast kan je de binding ook gewoon als strap binding gebruiken. Wel zo handig wanneer je in een benarde houding ligt in de diepe poeder.

Supermatic bindingen van Nidecker niet alleen voor beginners

Nidecker Supermatic snowboardbindingen zijn niet alleen voor beginners, maar ook geschikt voor gevorderde en ervaren snowboarders die op zoek zijn naar prestatiegerichte bindingen. Nidecker is een bekend merk in de snowboardindustrie en staat bekend om zijn hoogwaardige en technisch geavanceerde uitrusting.

De Supermatic bindingen zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van ervaren snowboarders die op zoek zijn naar responsiviteit, precisie en controle op de berg. Deze bindingen zijn gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om optimale prestaties te leveren.

De responsieve highback en de verstelbare straps bieden uitstekende ondersteuning en krachtoverbrenging, waardoor je snelle bochten en nauwkeurige bewegingen kunt maken. De verstelbare baseplate zorgt voor een nauwkeurige pasvorm en de mogelijkheid om de bindingen aan te passen aan jouw rijstijl en voorkeuren.

Nidecker Supermatic bindingen zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende terreinen, waardoor ze ideaal zijn voor all-mountain snowboarders die van gevarieerd terrein en verschillende uitdagingen houden. Of je nu op zoek bent naar een snelle afdaling op de piste, een freestyle-sessie in het park of een avontuurlijke tocht buiten de gebaande paden, deze bindingen kunnen aan je behoeften voldoen.

Of je nu een beginner, gevorderde of ervaren snowboarder bent, Nidecker Supermatic bindingen bieden de juiste mix van comfort

Nidecker Supermatic XL nu verkrijgbaar

Heb je schoenmaat 44,5 of groter en lijkt het je te gek om te snowboarden met Supermatic bindingen? Vanaf nu zijn Nidecker Supermatic XL beschikbaar. Het eerste seizoen waarin deze Nidecker bindingen op de markt kwamen werden ze alleen geleverd in maat M en L. De vraag was enorm de mannen met schoenmaat 44,5 of groter vielen buiten de boot. Gelukkig kunnen de mannen met grote voeten aankomend seizoen ook genieten van het gemak van deze step-in bindingen.

Nidecker Supermatic bindingen online kopen

In onze shop vind je Nidecker Supermatic bindingen voor verschillende doelgroepen. Wij bieden Nidecker bindingen voor dames, bindingen voor heren en voor kinderen. Wil je graag de bindingen komen bekijken of heb je meer informatie nodig over bijvoorbeeld de juiste maat? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze snowboardshop. De shop is makkelijk bereikbaar en de auto kan gratis geparkeerd worden voor de deur!

Bekijk onze gehele collectie snowboard bindingen