Nog beschikbaar
Op voorraad
Beschikbaar online
Beschikbaar in winkel
Beschikbaar in winkel
Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis verzending
  •  #1 In Snowboards
  • Al je favoriete merken onder een dak
  • Bestel voor 15:00 uur = dezelfde dag verzonden
  • Gratis verzenden vanaf € 49.95

Alles over de Burton Cartel EST bindingen

De Burton Cartel EST® snowboardbindingen voor heren bieden de ultieme flex en feel voor pro-caliber controle, plus het comfort en de veelzijdigheid waarmee ze op de kaart zijn gezet

Beschrijving

Ontdek de Burton Carel EST bindingen

De Burton Cartel EST® Snowboard Bindings voor heren hebben de tand des tijds doorstaan en zijn geëvolueerd om aan de eisen van moderne snowboarders te voldoen. Deze bindingen bieden de ultieme flexibiliteit en respons voor professionele controle, evenals het comfort en de veelzijdigheid die hen populair hebben gemaakt. De EST-editie zorgt voor een soepeler gevoel en gemakkelijkere ollies, terwijl gebalanceerde demping uitstekende controle en een comfortabele connectie met het board biedt.

De Burton Cartel EST is een van de meest populaire bindingen in het segment van gemiddelde stijfheid. Met een bovengemiddelde stijfheid is dit een high-performance binding. De binding is gemaakt van een lichtgewicht en zeer sterke combinatie van nylon en Short Glass-composietmateriaal, wat directe krachtoverdracht biedt. Er is ook een goede demping onder de voet, wat zorgt voor comfort op ruig terrein en bij landingen in het park. De straps zijn minimalistisch en passen perfect om elke snowboardboot. Ze zijn nauwelijks voelbaar en zorgen voor geen drukpunten. De highback is niet te hoog en heeft een ronde vorm, wat je zijwaartse bewegingen niet beperkt. De eenvoudig instelbare forward lean zorgt voor de juiste positie tegen je boot. Er is ook speciale padding voor extra demping en grip van je boot tijdens het inzetten van bochten over je tenen. De binding is goed verstelbaar in alle dimensies en is sinds vorig seizoen niet veranderd. Er zijn diverse mooie kleuren beschikbaar om perfect te matchen met je nieuwe of bestaande snowboard.

De Burton Cartel EST is bedoeld voor gevorderde snowboarders die meer eisen van hun binding, zowel op het gebied van stijfheid als comfort. Deze binding kan je helpen groeien en je vaardigheden naar een expertniveau brengen. Bovendien is hij veelzijdig inzetbaar, van freestyle tot diepe freeride-afdalingen. De Cartel kan het allemaal aan!

Deze EST-versie is ontworpen om te worden gemonteerd op een Burton board met het Channel-systeem, wat zorgt voor meer comfort en demping onder de voet. Als je board geen Channel-systeem heeft maar gewone inserts, kies dan voor de normale Cartel-binding.

Sizecharts

Size

S

M

L

Men's boots 6-8 8-11 10+
Women's boots 7-9 9-11 11+
Euro boots 35-41 41-44 43+
UK boots 3-7 7-10 9+
CM Boots 22-26 26-29 28+
Over dit snowboard
Flex
Afstelmogelijkheden
Allmountain
Performance
Flex baseplate
Flex highback
 Burton Cartel EST Black
 Burton Cartel EST Black Technical Specifications

Technical Specifications

Organize is a system to keep your desk tidy and photo-worthy all day long. Procastinate your work while you meticulously arrange items into dedicated trays.

Mounting system EST®

Het Burton EST-systeem is een exclusief montagesysteem dat speciaal is ontworpen voor Burton snowboards met The Channel-technologie. Het biedt ultieme flexibiliteit, respons en een verbeterd boardgevoel door middel van een eenvoudige en solide montage.

Baseplate Materials

30% Short-Glass/Nylon Composite

Ankle Straps / Buckles Hammockstrap 2.0 / Smooth Glide™ Buckles

De Hammockstrap 2.0 is een geavanceerd anklestrap van Burton dat zorgt voor een stevige en gelijkmatige drukverdeling over de voet, wat resulteert in een verbeterde pasvorm en comfort. De Smooth Glide™ Buckles zijn gespen van Burton die soepel en betrouwbaar werken, waardoor je snel en gemakkelijk je bindingen kunt vastzetten en aanpassen, zelfs met handschoenen aan.

Toe Straps / Buckles Supergrip Capstrap™ / Smooth Glide™ Buckles

De Supergrip Capstrap™ van Burton is een geavanceerde toestrap die de voet stevig omhult en zorgt voor een optimale respons en krachtoverdracht. De Smooth Glide™ Buckles zijn Burton's gespen die soepel en betrouwbaar werken, waardoor je snel en gemakkelijk je bindingen kunt vastzetten en aanpassen, zelfs met handschoenen aan.

HighBack Hi-Back FLAD

Het DialFLAD™ hi-backsysteem van Burton is een handige functie waarmee je de voorwaartse hellingshoek van de hi-back van je snowboardbindingen snel en eenvoudig kunt aanpassen met een draaiknop. Hiermee kun je de instelling aanpassen aan je voorkeuren en de omstandigheden op de berg voor een gepersonaliseerde en comfortabele snowboardervaring.

Garantie

Voor alle Burton baseplates geldt een LEVENSLANG GARANTIE en voor Burton straps en hi-backs geldt een garantie van een jaar vanaf de aankoopdatum.

Klanten aan het woord
Deel jouw mening
Als je dit product gebruikt hebt, deel dan jouw mening met andere klanten
Schrijf een recensie
Loading...

You submitted your review for moderation.