Spy goggles

Spy goggles kopen

SPY+, het merk achter de te gekken Spy Goggles, werd opgericht in 1994 in San Diego en komt voort uit de kruising van culturen die de Californische jeugd kenmerken. De naam SPY+ vertegenwoordigt de rol als de bewakers van deze cultuur. Het kruis en de oranje kleur zijn universele symbolen van positivieve en goede vibes. Als leveranciers van uitstekende skibrillen en snowboard goggles, wordt het eindeloze streven naar positieve culturele evolutie gesymboliseerd door deze tools die een diepgaande invloed hebben op hoe je de wereld ziet. De wereldberoemde Happy™ Lens Tech,  die in de meeste Spy goggles zit, is de enige gepatenteerde therapeutische lens op de markt die niet alleen kleur en contrast verbetert, maar ook wetenschappelijk is afgestemd om stemming en alertheid te stimuleren, wat een visuele ervaring oplevert die zijn weerga niet kent.

spy goggles

Spy goggle voor een geweldig contrast in de sneeuw

Elke Spy goggle of skibril combineert een uniek ontwerp met een geweldige pasvorm, kristalhelder zicht en de beste technische functies in zijn klasse... zodat zelfs de meest barre omstandigheden je plezier niet bederven. De oorzaak van kristalhelder zicht met krast zit hem in de technische lenzen. De HD en SPy Happy lenzen zorgen ervoor dat je lekker door kunt boarden onder alle omstandigheden zodat je nog meer uit je dag haalt.

Spy skibrillen met Happy lenzen

Zeg vaarwel tegen saai terrein en zeg hallo tegen een levens veranderende visie op de piste. De gepatenteerde Happy™ Lens Tech is ontworpen om kleuren te verbeteren en veranderingen in het terrein te benadrukken, terwijl het humeur en de alertheid worden verhoogd voor een game-changing snow sliding ervaring. Zie hieronder het verschil.

Spy goggles met nog meer contrast door Happy Boost

Spy Goggles heeft de lat vrij hoog gelegd met de baanbrekende HAPPY® Lens Technologie, maar ze wilden zien wat ze nog meer konden bieden. Meer kleur, betere gezichtsscherpte en comfort, en een betere bescherming tegen schittering. En dat alles bovenop de therapeutische voordelen die de HAPPY Lens Technologie al bood. Het was een ongelooflijk moeilijke uitdaging, maar het is ze gelukt en Spy gelooft dat deze lens de nieuwe standaard in goggles zal zetten.

Spy goggles met happy lens

Ontwikkeling van de Spy skibrillen met Happy Boost lenzen

Spy Goggles gebruikte software die miljoenen kleurencombinaties analyseert en rekening houdt met het tijdstip van de dag en verschillende weersomstandigheden. Spy+ voerde de ideale visuele ervaring in die ze wilde bereiken en waren in staat om meer dan 10.000.000 kleuren combinaties te testen om zo de perfecte lens te creëren.

HAPPY BOOST verbetert ALLE kleuren met 30% ten opzichte van het blote oog met behoud van de witbalans. Dit betekent dat objecten die wit zijn, wit blijven. De dichtstbijzijnde concurrent van HAPPY BOOST verbetert de kleuren ongelijk met 15% ten opzichte van het blote oog. Wat gaat er verloren? Ja, je raadt het al... witbalans. Dit betekent onnatuurlijke, onrealistische kleurverbetering.

Populaire Spy goggles met verwisselbare lenzen

In onze collectie Spy goggles vind je de populairste modellen met zowel sferische als cilindrische lenzen. Zoals de Spy Raider met zijn klassieke look in zowel heren als dames printjes. Of ga je voor maximaal zicht door een groter model Spy goggle te kiezen zoals de Spy Marauder of de Lagacy.

Spy goggles online bestellen bij Snowboards.nl

Op zoek naar een te gekke Spy goggle? In onze collectie snowboard goggles vind je de gaafste modellen. Weet je precies welke Spy skibril wilt kopen? Bestel deze dan veilig en snel online. Wil je liever de Spy goggles in het echt komen bewonderen? Kom dan langs in onze snowboardshop.

spy skibril