Bataleon bindingen kopen

Natuurlijk kennen we het merk Bataleon van snowboards met 3D shape technologie. Hierin zijn ze al 19 jaar toonaangevend. Maar wist je ook dat ze ook hee goede snowboard bindingen ontwikkelen? Als je goed kijkt zie dat Bataleon bindingen lijken op Rome bindingen. In 2018 Is Rome toegevoegd aan het merken pakket van Low Pressure Studio waar o.a. ook Bataleon onder valt. Hierdoor vind je een aantal specificaties terug in de Bataleon bindingen waar al jaren een gedachten achter zit en al meerdere malen is doorontwikkeld. Dus met de kwaliteit zit het wel goed!

bataleon bindingen

Bataleon bindingen met Underwrap Technologie

De nieuwe Bataleon bindingen zijn gebaseerd op de Hybrid Chassis. Ze combineren een aluminium frame met een composiet geïnjecteerde base om de meest dynamisch flexende binding mogelijk te maken. Het Hybrid Chassis is nu verkrijgbaar in 2 verschillende smaken Het Fullwrap Aluminium frame is verbonden met 4 punten op de composiet basis. Dit maximaliseert de connectiviteit met het board voor een bliksemsnelle edge-to-edge respons en een locked-in gevoel. Het Asymwrap frame van een Batalon binding is verbonden met 3 punten van de composiet basis. Dit zorgt voor een iets mildere side-to-side flex zonder dat dit ten koste gaat van de controle van hak naar teen.

bataleon snowboard bindingen

Bataleon snowboardbindingen met 3D Flex

De kleinst mogelijke footprint van de binding, met zo min mogelijk hard plastic dat het board raakt, zorgt ervoor dat je het snowboard rijdt zoals het ontworpen is. Bataleon bindingen zorgen ervoor dat het snowboard al zijn dynamische eigenschappen kan uitvoeren zonder te worden beperkt of vervormd. Rij op je board, niet op je Bataleon binding!